Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: mangusta A-129 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4
Yazar Mesaj
idris
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3861
Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 12:44
Kullandy?y sözlere dikkat etseydi kavga filan çykmazdy.
Orjinalini yazan: Burak

bu ?ahys forumun sanal zekasy falanmy robotmu bu abi?ya?yyomu gerçekten?

Orjinalini yazan: Burak

hayatymda kar?yla?ty?ym en kompleksli en karaktersiz insan sensin.

Bu laflary ?apyr ?upur yerim diyen var my aranyzda?
Ders veren,akyl ö?reten yazylary yazmadan önce konuyu BA?TAN bi okuyun bari.
IP
FIREMAN
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 307
Alıntı FIREMAN Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 15:33
Ydris Abi,?imdi 2.bir polemi?e gerek yok..arkada? tabii ki yenilecek yutulacak laflar etmemi?..ama bunu ben forum ortamynda bir yumruk sen bir yumruk ben ?eklinde devam ettirmezdim..
The black sheep among all white ones..
IP
oy61
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1471
Alıntı oy61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 15:51
Söz gümü? ise sükut altyndyr. (Her iki taraf içinde söylüyorum)

Düzenleyen oy61 - 04/04/2007 Saat 15:52
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim       
IP
idris
Üye
Üye

Gönderilenler: 3861
Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 15:57
Orjinalini yazan: FIREMAN

Ydris Abi,?imdi 2.bir polemi?e gerek yok..arkada? tabii ki yenilecek yutulacak laflar etmemi?..ama bunu ben forum ortamynda bir yumruk sen bir yumruk ben ?eklinde devam ettirmezdim..

Zaten o yüzden kendisini özür dilemedi?i taktirde savcyly?a verece?im.
IP
heydrich
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 408
Alıntı heydrich Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 16:26
Bakyn;benim ismim Ümit Ya?ar....Ben bu sitede 2002'de daha o zaman ismi farkly iken kayyt oldum.Daha önceleri kendime göre fyrça ve bilinçsizce Maket yapyyordum;ve gördümki Türkiye'de gerçekten böyle bir ELYT kesim varki , herkes herkese saygy ve fikir veriyor.
E?er ben Maket konusunda kendimi geli?tirip böyle insanlarla tany?my? isem bu benim için çok büyük bir artydyr.
Burada tek olmamasy gereken aty?mamaktyr diyeyim....
Bak Burak Karde?;Sen çok iyi bir konumda , sana göre iyi bir i? yapyyor olabilirsin , ama...takip etti?im kadaryyla Ydris Abimiz ile ayny fikirde bile olabiece?in hussusta Ydris A?abey'le gereksiz bir Polimi'?e girmi? olman bence yanly? (Haa seninlede Yüz yüze görü?sek , eminimki Telefonumuza Numarany kaydebilecek kadar anala?aca?yzdyr ki;bunu herkes için söylüyorum...),hepmizin kendimize göre bir Y?i var ve bunda uzmanla?my?yz.Bence ondan yararlanabilece?in Fikir'ler üzerine yo?unla?san senin artyna olur ki;benim için HERKESYN fikirleri çok önemlidir..Sonuçta?Burada hepimiz Maketçi'yiz ve Ortak yanlarymyz bu...
Ben kandimi Maket yapan bir Ynsan olarak tamymlarken burasy ile kar?yla?tym ve dedimki;yapmyyormu?um...Bana Yol gösteren yokmu? , ve oldu.Ben bir Ödül aldym ve bu , bu bu Ynsan'lar sayesinde oldu.Ödül almak Hedef de?il ama Maket yapmayy ö?rendim.
"Bakyn , Siteye yeni katylan Arkada?'lar ; Burasy Kavga , Tarty?ma Sitesi de?ildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Lütfen herkes Maket'ini yapsyn , yorumlary ciddiye alalym , te?ekkür edelim ve en önemlisi büyüklerimizle Yüz yüze görü?meden Chat yapar gibi tarty?mayalym.Eilt'iz , Elit kalalym.Sizleri çok seviyorum.....HEPYMYZ MAKETÇY'YYZ...

Düzenleyen heydrich - 04/04/2007 Saat 17:19
vileda'dan isin kilici olurmu
IP
Captainairbus
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 701
Alıntı Captainairbus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 19:20
Ümit'in yazdyklaryna katylyyorum. +1 diyorum.
ex copilot.
IP
grond
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 235
Alıntı grond Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 20:55
Kusura bakmayyn ama haddim olmayarak bir kaç ?ey yazmak istiyorum.Bu aty?manyn ( kavga demek istemiyorum) olaca?y baya bir süredir belliydi. Çok fazla yazy yazmasamda her atylan mesajy okuyorum ve uzun süredir hisseti?im ?ey Ydris beyin Burak beye gycyk oldu?uydu.( böyledir veya de?ildir ben bunu yazylan mesajlardan hissettim)Ydris beyi çok çok az tanyrym Burak beyi hiç tanymam. Ama tanydy?ym kadaryyla Ydris beyde biraz tahammülsüzlük var ( tahammüllü olmak çok iyi bir?eymidir onuda bilmem)bunun yanynda kimilerine göre kyssadan hisse kimilerine göre ukalylyk olabilicek ve kabul etmek gerekir ki bazen kyrycy cevaplar verdi?i oluyor. Ki daha önce benzer tarty?malar idris beyle ba?kalarynyn arasynda da geçti. Bu tarty?madan ba?ymsyz olarak söylüyorum di?er konularda katyldy?ym yanlaryda oldu ama ben ayny durumda yorum yapmadan geçiyorum Nacizane tavsiyemde budur. Yoksa biz çok elitizden kaynana semra kyvamyna do?ru kayabiliriz.
NOT: yazdyklarym tamamen bu taty?mada atylan postlaryn dy?yndadyr yoksa bu taty?mada hiç kimsenin yanynda taraf de?ilim kanatimce tarty?manyn taraflarynynda bu konuya yazdyklary cevaplaryn savunulabilicek yany yoktur.

Düzenleyen grond - 04/04/2007 Saat 20:57
IP
SweetChild
Üye
Üye

Gönderilenler: 372
Alıntı SweetChild Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 23:09
arkada?lar.
burada neredeyse memleketi etkileyen bir konu var.
Y?in içinde Milli Savunma meseleleri var, ülkemize alynacak yeni helikopterler ile ilgili mühim bilgileri izlerken gereksiz insanlaryn gereksiz kaprisleri gereksiz gerginlik yaratyyor - ki kim egosunu tatmin etmek ister bilemem ama onun yeri burasy de?ildir.-
uzattykça uzatylan mesajlar, bydy bydylar, ki?isel dertleriniz varsa -demek istemiyorum ama - LÜTFEN özel mesajlar ile ya da -becerebiliyorsanyz- yüzyüze halletmenizdir.
?imdi derdi veya dertli olanlaryn mesajlary hariç di?er arkada?lardan MAngusta 129 hakkyndaki di?er bilgileri payla?malaryny istiyorum.
herkese te?ekkür eder, iyi modeller dilerim.
SweetChild
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1559
Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05/04/2007 Saat 00:02
herkesin huzurunda Ydris bey'den özür diliyorum.verdi?im tüm rahatsyzlyk için HERKESten tekrar tekrar özür dilerim.
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05/04/2007 Saat 00:04
Orjinalini yazan: SweetChild

gereksiz insanlaryn

sizdende ayryca özür diliyorum.
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05/04/2007 Saat 00:10
Orjinalini yazan: heydrich

Bakyn;benim ismim Ümit Ya?ar....Ben bu sitede 2002'de daha o zaman ismi farkly iken kayyt oldum.Daha önceleri kendime göre fyrça ve bilinçsizce Maket yapyyordum;ve gördümki Türkiye'de gerçekten böyle bir ELYT kesim varki , herkes herkese saygy ve fikir veriyor.
E?er ben Maket konusunda kendimi geli?tirip böyle insanlarla tany?my? isem bu benim için çok büyük bir artydyr.
Burada tek olmamasy gereken aty?mamaktyr diyeyim....
Bak Burak Karde?;Sen çok iyi bir konumda , sana göre iyi bir i? yapyyor olabilirsin , ama...takip etti?im kadaryyla Ydris Abimiz ile ayny fikirde bile olabiece?in hussusta Ydris A?abey'le gereksiz bir Polimi'?e girmi? olman bence yanly? (Haa seninlede Yüz yüze görü?sek , eminimki Telefonumuza Numarany kaydebilecek kadar anala?aca?yzdyr ki;bunu herkes için söylüyorum...),hepmizin kendimize göre bir Y?i var ve bunda uzmanla?my?yz.Bence ondan yararlanabilece?in Fikir'ler üzerine yo?unla?san senin artyna olur ki;benim için HERKESYN fikirleri çok önemlidir..Sonuçta?Burada hepimiz Maketçi'yiz ve Ortak yanlarymyz bu...
Ben kandimi Maket yapan bir Ynsan olarak tamymlarken burasy ile kar?yla?tym ve dedimki;yapmyyormu?um...Bana Yol gösteren yokmu? , ve oldu.Ben bir Ödül aldym ve bu , bu bu Ynsan'lar sayesinde oldu.Ödül almak Hedef de?il ama Maket yapmayy ö?rendim.
"Bakyn , Siteye yeni katylan Arkada?'lar ; Burasy Kavga , Tarty?ma Sitesi de?ildir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Lütfen herkes Maket'ini yapsyn , yorumlary ciddiye alalym , te?ekkür edelim ve en önemlisi büyüklerimizle Yüz yüze görü?meden Chat yapar gibi tarty?mayalym.Eilt'iz , Elit kalalym.Sizleri çok seviyorum.....HEPYMYZ MAKETÇY'YYZ...

söylediklerim içinde ÖZELLYKLE çok pi?man oldu?um bölüm burasy.son derece sersemce söylenmi? bir laf oldu.söylemek istedi?im bu de?ildi ?imdi bunu açyklamanyn bi manasy yok ama okundu?unda do?al olarak çykan anlam hiç ho? de?il son derece çirkin..BUNUN YÇYNDE YDRYS BEY BA?TA OLMAK ÜZERE HERKESTEN AYRICA BYR KEZ DAHA ÖZÜR DYLYYORUM.

Düzenleyen Burak - 05/04/2007 Saat 00:15
IP
<< Önceki Sayfa   4
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma