Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: mangusta A-129 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yazar Mesaj
idris
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3861
Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 04:07
Bo? konu?mak insanyn ba?yna çok i? açar.
Fuzuli gevezeli?e devam etti?in sürece bende bu ?ekilde devam edece?im.
Bu kompleks de?il yaratty?yn sykyntyya verilen kar?ylyktyr.
Anaokulu seviyesinde gevezelik edersen daha çok batarsyn.
Düzgün yazabilmeyi ba?ardy?yn yazylara bir?ey dedim mi hiç?
Yurtdy?yndan aly? veri? edip burada neden fakiriz,neden geri kalmy? bir ülkeyiz diye feryat edene nasyl bir karakter sahibi oldu?unu sormak lazym.
Nasyl olsa silecekler deyip çalakalem yazdyklarynyda ilerde hatyrlataca?ym.
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1559
Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 04:30
benim bir helikoptere tipsiz dememin yaratty?y sykynty senin kompleksten ba?ka bi?ey olamaz.benle niye u?ra?ty?ny ben bi türlü anlamy? de?ilim.ben saygyly davranmaya çaly?yyorum ama yazdy?ym her?eyden alynty yapyp laf soku?turuyosun.benim bildi?im camiada tanynan bilinen sevilen?! yasi ileri belli bi yere gelmis birisin sen kendine yakistiriyomusun benimle ugrasmayi?keske silmeselerde herkes okusa niye benimkilerin silinip seninkilerin durdugunuda bilmiyorum.

fakiriz diye bisey soylemedim.geri kalmis oldugmuzda dogrudur degildirde dersin simdi.yurtdisindan alisveris yapmakla bunun bi alakasi varmi?yari fiyatina kit maledince insanlar dokunuyomu sana?

anaokula gitmedim ordaki seviyeyi ben bilmem sen bilirsin.senin hayalini kuramiycagin egitimi aldim maketini sattigin seylerin tasarimini yapiyorum ben.burda senin yazdiklarini okuyan herkes guluyor sana.yasina basina bak ugrastigi islere bak diye.bana senden baska takan yok.

insan gibi adam gibi soyledim ugrasma benimle diye.okuma benim yazdiklarimi.yorum yapma.anlamiyomusun laftan?bu kadar zormu anlamak?

yeniden söylüyorum u?ra?ma benimle.yok say.adam yerine koyma.beni düzeltmek sana dü?mez.ben sakyncaly bi?ey yazarsam beni gerekli insanlar uyaryrlar ?unu sakyncaly yazmy?syn diyede söylerler.daha önce oldu.

ben maket yapyyorum bu site benim için maket sitesi onun dy?ynda buraya hiçbi?ey ta?ymyyorum.beni tanymazsyn etmezsin.buraya yazy yazmak bi e?lence seviyesinin dü?ük olmasy yüksek olmasy önemli de?il.itibar edersin etmezsin ama laf soku?turup beni rencide edemezsin.okusam 2500 yazyndan saçma sapan tonlarca cümle çykartmayy bende bilirim.

lütfen daha fazla uzatma ve u?ra?ma benimle.
IP
idris
Üye
Üye

Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 04:58
Madem merak etmi?sin...

Orjinalini yazan: Burak

benim bir helikoptere tipsiz dememin yaratty?y sykynty senin kompleksten ba?ka bi?ey olamaz.

Yazyn ciddi de?ildi cevabymda ayny ?ekilde oldu.
Sykynty yaratan a??a?yda yazdy?yndyr.

bu ?ahys forumun sanal zekasy falanmy robotmu bu abi?ya?yyomu gerçekten?

ben saygyly davranmaya çaly?yyorum ama yazdy?ym her?eyden alynty yapyp laf soku?turuyosun.

diye yazmadan önce

sendende bundan daha delikanly olmany beklemezdim zaten.hayatymda kar?yla?ty?ym en kompleksli en karaktersiz insan sensin.seni tebrik ediyorum bu davrany?laryndan ötürü.

yazdyn.Saygy bunun neresinde?

sen kendine yakistiriyomusun benimle ugrasmayi?

Sorulan sorulara ciddi cevaplar vermezsen u?ra?yrym.

niye benimkilerin silinip seninkilerin durdugunuda bilmiyorum.

Belkide do?ru olduklary içindir.

.

fakiriz diye bisey soylemedim.geri kalmis oldugmuzda dogrudur degildirde dersin simdi.yurtdisindan alisveris yapmakla bunun bi alakasi varmi?yari fiyatina kit maledince insanlar dokunuyomu sana?

Bu konu daha önce geçti.Maketlerin daha yüksek fiyattan satylmasynyn sebebinin bu ülkeye verilen vergiler oldu?u ortada.
Hem vergiyi verme hemde neden parasyzyz de.Olmuyor.
Ucuz alana bir diyece?im yok ama hem vergi vermeyip hemde ülkenin yoksullu?undan syzlananlara diyece?im var.

anaokula gitmedim ordaki seviyeyi ben bilmem sen bilirsin.senin hayalini kuramiycagin egitimi aldim maketini sattigin seylerin tasarimini yapiyorum ben.

Anaokuluna gitti?imde 5 ya?yndaydym.Bugün 42 oldum.
Bahsetti?im ?eyin ne oldu?unu anlamamana ?a?yyorum.
E?itimimi bilmeden vardy?yn sonuca ve bu konuda yapty?yn yoruma sen karar ver.

.bana senden baska takan yok.

Daha bi gün önce Baturun yazdyklaryna alynmamy? gibisin.

insan gibi adam gibi soyledim ugrasma benimle diye.okuma benim yazdiklarimi.yorum yapma.anlamiyomusun laftan?bu kadar zormu anlamak?

Bunu kendi siteni açynca söylersin ancak.

yeniden söylüyorum u?ra?ma benimle.yok say.adam yerine koyma.beni düzeltmek sana dü?mez.ben sakyncaly bi?ey yazarsam beni gerekli insanlar uyaryrlar ?unu sakyncaly yazmy?syn diyede söylerler.daha önce oldu.

Daha öncede olduysa neden bundan bir çykarymda bulunmadyn?

okusam 2500 yazyndan saçma sapan tonlarca cümle çykartmayy bende bilirim.

Buyur.
Bak bakalym ne bulacaksyn.

lütfen daha fazla uzatma ve u?ra?ma benimle.

Ne ekersen onu biçersin.

IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 05:26
helikopterin tipini begenmedim.dizayny bana çirkin geldi.daha estetik olabilirdi.bu benim fikrim.ciddiyetsiz bi yany yok.buna karar verermezsin.öyle dahi olsa dalga geçme hakkyny kimden alyyorsun?

saygimi bozmadan yeterince konustum anlamadin bende saygimi uzulerek yitirmek zorunda kaldim.

yazdyklarynyn dogru olduklari icin durduklaryny hic sanmyyorum.bence benim üye burak seninse dükkan sahibi idris bey olmandan duruyolar.

batur bana takty?yndan de?il.ufuk bey bir konuda uyaryda bulundu bende kendisine katyldy?my söyledim.bunun üzerine tarty?ma çykty.durduk yere bana laf atmady.yada soyledigim biseyle dalga gecmedi.bana sinirlendi sinirlenmektede hakliydi.buna benzer tartismalar surekli oluyor.senin uslubunla bunlarin alakasi yok.

vergi kaçyrmadym bu zamana kadar çünkü ticaretle u?ra?madym.kimseyede kaçyrtmadym sakyzymyn fi?ine kadar aldym.fakirlik kelimesini kullanmadym.ülke yoksulda de?il.kalkynamama sebebinin alynan vergilerin adaletli alynamamasy (garibandan 3 kuru?una kadar alynyrken para babalarynyn trilyonlar kaçyrmasy) ve alynanlarynda do?ru yerlerde kullanylmamasydyr.benim yurtdy?yndan maket almam de?ildir.yasady?y bi?eyde de?ildir gelen mal benim yasal hakkymdyr.bu hakta yasalar tarafyndan kaldyrylyrsa burdan alyrym kaçak yollara ba?vurmam.

daha once olan niye helikoptere tipsiz dedin seklinde bi uyari degildi.ayrica bir uyariydi dalgada gecilmiyordu benimle.

bi?ey ekmiyorum ben sen habire çykartyyosun.ne zevk alyyosun bilmiyorum.böyle yapynca sen ne düzeliyor bana onu bi izah et.ne kazanyyosun yada?gerçekten merak ediyorum.devam et gülünç olmaya devam et.ben geyik yapyp belki gülünç oluyorum (senin fikrin) sen bunlarla u?ra?yp bence kendini çok daha komik ve acynasy bi duruma dü?ürüyosun itibaryny sarsyyosun.beni yaryn burdan atarlar yada bi daha hiç girmem beni kimse tanymaz etmez kimsenin umrundada olmam aklynada gelmem ama seni herkes tanyyor ben ?ahsen hayret ediyorum yani.inanasym gelmiyor bu yapty?yna.dükkanyna gelenler yüzüne bakynca eminim kafalaryndan geçiriyolardyr bunlary.

ne diyim görevinde ba?arylar diyorum o zaman.her yazdy?myn arkasyna yaz bi?eyler.belki ben düzelirim,düzelince tüm camia mutlu olur sanada plaket verirler bunun için.ne dersin?
IP
idris
Üye
Üye

Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 06:03

helikopterin tipini begenmedim.dizayny bana çirkin geldi.daha estetik olabilirdi.bu benim fikrim.ciddiyetsiz bi yany yok.buna karar verermezsin.öyle dahi olsa dalga geçme hakkyny kimden alyyorsun?

Yarasy olan gocunsun.

saygimi bozmadan yeterince konustum anlamadin bende saygimi uzulerek yitirmek zorunda kaldim.

Ben seni anladymda sen söylenenleri bir türlü anlamadyn.Halada devam ediyorsun.

yazdyklarynyn dogru olduklari icin durduklaryny hic sanmyyorum.bence benim üye burak seninse dükkan sahibi idris bey olmandan duruyolar.

Bu forumdan nice dükkan sahibi geldi geçti.Ona ne diyeceksin?

batur bana takty?yndan de?il.ufuk bey bir konuda uyaryda bulundu bende kendisine katyldy?my söyledim.bunun üzerine tarty?ma çykty.durduk yere bana laf atmady.yada soyledigim biseyle dalga gecmedi.bana sinirlendi sinirlenmektede hakliydi.buna benzer tartismalar surekli oluyor.senin uslubunla bunlarin alakasi yok.

Üslup farklyly?y oldu?u kesin.Merak ediyorum acaba o ?ekilde yazsaydym daha my ho? olurdu diye.

vergi kaçyrmadym bu zamana kadar çünkü ticaretle u?ra?madym.kimseyede kaçyrtmadym sakyzymyn fi?ine kadar aldym.fakirlik kelimesini kullanmadym.ülke yoksulda de?il.kalkynamama sebebinin alynan vergilerin adaletli alynamamasy (garibandan 3 kuru?una kadar alynyrken para babalarynyn trilyonlar kaçyrmasy) ve alynanlarynda do?ru yerlerde kullanylmamasydyr.benim yurtdy?yndan maket almam de?ildir.yasady?y bi?eyde de?ildir gelen mal benim yasal hakkymdyr.bu hakta yasalar tarafyndan kaldyrylyrsa burdan alyrym kaçak yollara ba?vurmam.

Kaçyrdyn diyen mi var?Yasal olmady?yny idda eden mi var?
Yurtdy?yndan vergisiz bir?eyler getirip ülke kalkynmasyny ba?kalaryndan beklemek ülkemizi seviyoruz ama geli?mesi için para vermeyiz demektir.
Veya bana ne kalkynmadan da diyebilirsiniz.Olabilir.
Burada komik olan sakyz için 3 kuru? vergi verip,maket için 30 lirayy esirgemektir.
Madem yapyyorsunuz gerine gerine söylemeyin bari birini.
Ülkemi seviyorum,fiyaty yüksekte olsa buradan alyrym denebilir veya ben cebimdeki parayy korumak için daha dikkatli davranyp vergisiz aly? veri? yapyyorum denir.
Bunlar ayyplanacak veya yasady?y ?eyler de?ildir ama ikisini birden söylemek çeli?kidir.Kendi söyledi?inize ters bir?eyler yapty?ynyzyn farkynda de?il misiniz?

daha once olan niye helikoptere tipsiz dedin seklinde bi uyari degildi.ayrica bir uyariydi dalgada gecilmiyordu benimle.

Bende onun altyny çizdim zaten.Üslubunda bir?ey var.

bi?ey ekmiyorum ben sen habire çykartyyosun.ne zevk alyyosun bilmiyorum.böyle yapynca sen ne düzeliyor bana onu bi izah et.ne kazanyyosun yada?gerçekten merak ediyorum.

Herkes yazdyklaryndan dolayy hafyzalarda bir iz byrakyr.
Ekti?in (ekti?imiz) ?ey budur.
Senin yazdyklarynda bana oldukça ters geliyor bazen.
Bazen kelimesinin altyny çizerim.Ne zaman bir?ey yazsan benden ters bi cevap my aldyn?

devam et gülünç olmaya devam et.ben geyik yapyp belki gülünç oluyorum (senin fikrin) sen bunlarla u?ra?yp bence kendini çok daha komik ve acynasy bi duruma dü?ürüyosun itibaryny sarsyyosun.beni yaryn burdan atarlar yada bi daha hiç girmem beni kimse tanymaz etmez kimsenin umrundada olmam aklynada gelmem ama seni herkes tanyyor ben ?ahsen hayret ediyorum yani.inanasym gelmiyor bu yapty?yna.dükkanyna gelenler yüzüne bakynca eminim kafalaryndan geçiriyolardyr bunlary.

Politikacylar gibi ço?ul yazmak yerine kendi dü?üncelerini yazsana.
Forumun 1500 üyesiyle mi konu?tun sanki?

ne diyim görevinde ba?arylar diyorum o zaman.her yazdy?myn arkasyna yaz bi?eyler.belki ben düzelirim,düzelince tüm camia mutlu olur sanada plaket verirler bunun için.ne dersin?

Görev??
Bana de?il ama sana ba?ka camialardan plaket verirler belki.

IP
tnkr
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı tnkr Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 07:42
Arkada?lar Ben Ne sordum SYz Ne yapyyosunuz. Ke?ke Bu konuyu Açmasaydym.

Benim Fikrim ise Helikopterin Özellikleri Yyi.Birde Estetik olmasy o kadar önemli De?il. Sava? Meydanynda Estetik yada karizma Hiç bi?eyi ifade etmez. Bu arada Biz burda Spor arabadan Bahsetmiyoruz sava? makinesinden bahsediyoruz. (Ha estetik açydan bakarsak Kuyruk kysmy biraz kaba geldi gözüme. Belikide kuyru?un içindeki donanymdan kaynaklanyyor.) Yinede ben Bizim Mühendislere ve tasarymcylara güveniyorum ortaya gerçekten güzel bir ürün çykaca?yna eminim. Biliyozunuz bizim ülkede hiç bir makina Üretimden çykty?y gibi hayatyny devam ettiremez Kesin modifiye olur.. Buda bizim Hayal gücümüzün ne kadar zengin oldu?unu gösterir.. Olaya bu açydan bakmak bence çok daha iyi olur.

Öyle de?ilmi arkada?lar.
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
IP
Burak Özdil
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 719
Alıntı Burak Özdil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 09:08
Elbette tipinden çok i?levi. Zaten bakalym bizimkiler nasyl bir?ey çykartacak üzerinede 3 renk kamuflajy attykmy...
Italeri T-129'un modelinide çykartyr kesin...
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )

http://miniafv.blogspot.com/
IP
Clumsy
Üye
Üye
Simge
Pervane Sever

Gönderilenler: 1408
Alıntı Clumsy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 09:29
Aselsan i?in içine girecek de geçti?imiz haftalarda ardarda 2-3 Aselsan çaly?anynyn ölmesi ya da öldürülmesi biraz dü?ündürücü...

Düzenleyen copilot_clumsy - 02/04/2007 Saat 09:29
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur!
-Peki o zaman. Sorunluuu...
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2436
Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 11:50
Yihuuuu kavgaaa!!! Ya?a?yn!!!!!
Consume Ergo Sum
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02/04/2007 Saat 13:37
sende o zaman verdi?inin 2 katy vergi ver devlete madem daha kaçyrmamak yetmiyo yasal olandan daha fazlasyny vermek gerekiyo sende bunu yap.

bunu soylemek istemiyorum ama soyleyim.piyasadan kalkmis italeri bir kiti bana 1.5 kat fiyattan satmaya calistin.normal fiyati 20 dolar olan kite 35 dolar istedin eminim hatirliyosundur.f-16b.sadece piyasada ender bulundugu icin sana hicbir ek maliyeti olmamasina ragmen ekledigin ekstra parayi vergi olarak vermeyimi dusunuyodun?

gittim 20 dolara yurtdisindan aldim.1.5 ytlde olsa bir pul parasi odedim.ama kalani senin cebine gircegne benimkinde kaldi olay budur.

maketi yurtdisindan alan ulke kalkinmasindan bahsetmemeli gibi sacma bi dusunce olamaz.iste soyledigin son derece komik seylerden biri.ama ben dalga gecmek yerine niye yanlis oldugnu izah ediyorum.sende bunu yapmayi dene efendice o zaman herkes saygi duyar.

Düzenleyen Burak - 02/04/2007 Saat 13:38
IP
idris
Üye
Üye

Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/04/2007 Saat 01:05

sende o zaman verdi?inin 2 katy vergi ver devlete madem daha kaçyrmamak yetmiyo yasal olandan daha fazlasyny vermek gerekiyo sende bunu yap.

Devletinden 15-20 lirayy esirgeyen bir insandan bu konuda akyl almak do?ru de?il.

bunu soylemek istemiyorum ama soyleyim.piyasadan kalkmis italeri bir kiti bana 1.5 kat fiyattan satmaya calistin.normal fiyati 20 dolar olan kite 35 dolar istedin eminim hatirliyosundur.f-16b.sadece piyasada ender bulundugu icin sana hicbir ek maliyeti olmamasina ragmen ekledigin ekstra parayi vergi olarak vermeyimi dusunuyodun?

gittim 20 dolara yurtdisindan aldim.

Cahilli?ine ilaç olsun diye yazyyorum.
Maketlerin üzerinde etiket var.Fiyatlary yazyyor zaten.Bu bir syr de?il.
Bu ülkede 20 dolara 48 ölçek Ytaleri satabilen yok.Yoksa varda benim mi haberim yok?
Yeniden ithalat ba?layynca fiyatlary ne olur bilemem tabii.
Sonuçta yurtdy?yndan vergisiz aldy?yn maketin fiyatydyr 20 dolar.
Vergi malyn saty? fiyaty üzerinden istenir.Yani 35 dolar üzerinden.
Senin anlady?n gibi "maket yurtdy?ynda 20 dolara satylyyor o halde vergiyi 20 dolardan saptayalym,kalany satycynyn cebine girsin" gibi salakça bi mantyk yok.

1.5 ytlde olsa bir pul parasi odedim.ama kalani senin cebine gircegne benimkinde kaldi olay budur.

Israrla anlamady?yn noktayy birkez daha yazyyorum.
Olay maket veya herhangi bir?eyi ucuza veya yurtdy?yndan almak de?il.Olay söyledi?inle yapty?ynyn ters olmasy.
?imdi fyrsatym olsa 1.50 ytl vergi bile vermem diyene bir?ey söylemek mümkün de?il çünkü kanunlar buna bir yasak getirmemi?.
Ama o ki?i "ülkem neden geri kalmy?,neden parasyz" diye timsah gözya?y dökmesin lütfen.

maketi yurtdisindan alan ulke kalkinmasindan bahsetmemeli gibi sacma bi dusunce olamaz.iste soyledigin son derece komik seylerden biri.ama ben dalga gecmek yerine niye yanlis oldugnu izah ediyorum.sende bunu yapmayi dene efendice o zaman herkes saygi duyar.

Biraz akly olan herkes ülkenin gelir kaynaklarynyn neler oldu?unu az çok bilir.Bu "saçma" de?ildir,"komik" hiç de?ildir.
Bu dü?üncesizce söylenmi? bir sözdür.

IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/04/2007 Saat 11:32
yahu tamam yazdyklaryny okumadym bundan sonrada istedi?ni yaz ne okurum nede cevap yazarym.adam yerine koymady?ym birine cevap verecek vaktim yok.
IP
Ares
Admin Group
Admin Group
Simge

Gönderilenler: 3654
Alıntı Ares Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/04/2007 Saat 15:34

bsenin hayalini kuramiycagin egitimi aldim maketini sattigin seylerin tasarimini yapiyorum ben.

Ben bu cumleye istinaden ilk bos vakitte bir yazy dö?enece?im haberiniz ola.
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly...
IP
SweetChild
Üye
Üye

Gönderilenler: 372
Alıntı SweetChild Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/04/2007 Saat 16:45
burasy tarty?ma merkezi de?il.
merkezden sapmayyn, arkada? bi?iy sordu biz de izliyoduk (en azyndan ben), ne oluyo diye.
benim topiklerim gitti, arkada?ymyzyn topi?ine yazyk olmasyn beyler.
SweetChild
IP
tnkr
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı tnkr Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/04/2007 Saat 17:57
Arkada?lar Lütfen Yapmayyn. Aranyzda halledin.. Ben sadece Agusta A129u nereden bulurum diye sormu?tum... Bide Hayyrly olsun diyee.. Makine dy?ynda her?eyi konu?tuk olmuyor lütfen. Yoksa burasy model sitesi de?il mi?..
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
IP
Viperman
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 187
Alıntı Viperman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/04/2007 Saat 20:31
E?er "A-129 international" diye geçen modeli bulabilirsek -ki Türkiye'ye demoya gelen modeldir- olasy T-129'a daha yakyn olaca?y kesindir.(5 palli rotor gb.) Bu modeli üreten var my bilmiyorum, hepinizin yapty?yna emin oldu?um gibi ben de ihale sonucunu duyar duymaz ufak bir arama yaptym ama ba?aryly olamadym.Tabi a-129 için italeri ve tamiyanynkiler (ayny olsalar gerek) luckymodel ve jadar'da var. Detaylar gelene kadar bunlardan birisiyle gecici bir model yapylyp, bizim 3 renk kamuflaj atylabilir sanyrym...
Adyna da "guess-what" gibi bir ?ey uydurabiliriz, tabi, yerseniz:)

Düzenleyen Viperman - 03/04/2007 Saat 20:35
IP
Burak
Üye
Üye
Simge

Alıntı Burak Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 00:27
herkesten özür dilerim konu kapandy ben bir daha sorun çykacak ?ekilde bu ?ahys ba?ta olmak üzere kimseyle muhattab olmayacam.tekrardan özür diliyorum.
IP
FIREMAN
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 307
Alıntı FIREMAN Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/04/2007 Saat 10:46
Yazyk ya..burada sadece modelcilik için bulu?uyoruz,arkada?ymyz mangusta modeli sordu,nereden nereye geldik,Burda 2 suçlu var..Lütfen kavgalarynyzy yüzyüze yada PM yoluyla yapyn..Kavgayy kendinize ayyryn,modelcilik bize kalsyn..
Ynsanlar siz hakaretle?in diye topik açmyyor burda..
The black sheep among all white ones..
IP
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma