![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/03/2007 Saat 11:42 |
arkada?lar merhaba..72 ölçek çaly?yyorum.fyrça ile boyama yapyyorum.son boyady?ym academy fw-190'y boyarken gunzenin acrilik boyalaryny kullandym.öncelikli sorum bu tür boyalary neyle inceltebiliriz.daha önce enamel boyalarla çaly?my?tym.sentetik tinerle inceltme yapabildim.ama acrilikte bunu ba?aramadym.ikinci sorum panel detaylaryny bu tür boya enamele nazaran dsaha iyi gösterdi.boya yüzeyi kapamady.panel aralaryny daha iyi belirtmek için ya?ly boyayy nasyl kullanabilirim.bu konuda ban yardymcy olursanyz sevinirim.selamlar saygylar.
|
|
![]() |
|
Flashback
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() ![]() ![]() |
Gunze akrilikleri Tamiya akrilik tiner ile veya alkol ile inceltebilirsiniz,alkol derken izopropil idi sanyrym kolonyada inceltir ama pek tavsiye etmem en iyi sonuç Tamiya akrilik tiner.
|
|
Tuna Onay
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
ben suyla inceltiyorum hem masrafsyz hem kokusuz sonuçta gayet iyi.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Kolonya da i?e yaryyor aklynyzda bulunsun:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
arkada?lar te?ekkür ederim.panel detaylaryny ya?ly boya kullanarak nasyl belirgin hale getirebilirim..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |