![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Sen bunu yaparken foruma resmini filan basmy? myydyn?
Hatyrlayamadym birden. ?u saatten sonra kamuflaj atylabilir ayryca.Acemi olsan neyse der geçerdim ama sen yaparsyn. Ha bi de o namlu neden öyle garip duruyor? |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
1-resmini basmamy?,yarym maketler mahzenimde özenle gün y?y?yndan sakynmy?tym.
2-hafyzany biraz zorlarsan hatyrlarsyn.hani'yaw,bi sturmtiger yapyyorum,baya?y kallavi bi aletmi?,-yok daha neler,sen kim sturmtiger yapmak kim'?eklinde bi muhabbet dönmü?tü. 3-?u saatten sonra kamuflaj filan atmam,eskitmesi filan yapyldy,bu halini be?endim,u?ra?amam bi daha 4-hem acemiyim,hem tembelim %51 tembel,%49 acemiyim 5-modeli henüz bitirmedim,namluyu düzeltecem,mat verni?ini atacam,yani 6-7 aylyk bir u?ra?y söz konusu (modelsitesi.com yönetimi ilerki süreçte bir üst disiplin kurulu olu?turur ve bu engizisyon mahkemesi beni tembellikten yargylarsa,avukat tutma hakkymy kullanmam,tembelli?imden savunma hakkymy bile kullanamam) Düzenleyen hudaverdi - 20/03/2007 Saat 21:53 |
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
Hummel diye geldik Sturmtiger çykty :) güzel gözüküyor. Ytalerimidir ?
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: vito
Hummel diye geldik Sturmtiger çykty :) güzel gözüküyor. Ytalerimidir ? biraz daha budaklandyryrsam daha neler neler var benim mahzenimde.decalleri tamamlanmy?,eskitme bekleyen priestler,pz 4 ler,uh-1 ler,ch-47 ler,boyanmasy kalmy? abramslar,bradleyler,sdkfz 232 ler,falan filan ohoooo:)) evet italeri,kolay ve güzel sayylyr bir kit,extra olarak çaly?kan modelcilere exterior bile vermi?. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: hudaverdi
Orjinalini yazan: vito
Hummel diye geldik Sturmtiger çykty :) güzel gözüküyor. Ytalerimidir ? biraz daha budaklandyryrsam daha neler neler var benim mahzenimde.decalleri tamamlanmy?,eskitme bekleyen priestler,pz 4 ler,uh-1 ler,ch-47 ler,boyanmasy kalmy? abramslar,bradleyler,sdkfz 232 ler,falan filan ohoooo:)) evet italeri,kolay ve güzel sayylyr bir kit,extra olarak çaly?kan modelcilere exterior bile vermi?. O sürç-i lisan olmu?, exterior de?il "interior" mu olacak, yoksa dy?ynda özel detaylandyrmak için bir sürü zozik vermi?ler de sen "Tembelik beeeeh" deyip yapmadyn da latifesine mi dedin? Sen getir onu da bana, ben sana kamuflaj atar parlak verni?ini bitirir geri veririm eskitirsin doya doya. Dur ben senin Bradley'i basayym da gözün gönlün açylsyn. Hüdocum tembellik ba?a bela, ben bile i? yapar olduysam alemdeki tembel modelcilerin silkinmeleri lazym. Hadi bahar geldi hadee, uyanyn. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Yçi var demek istemi?.
Ayryca zimmerit de var namussuzda.Ytaleri i?te. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |