![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17/03/2007 Saat 23:15 |
efendim saygylar,
forumlarda son günlerdeki üretim ve görücüye çykan modellerdeki azly?y göz önüne alarak kaç aydyr özene bezene saklady?ym boyaya hazyr hummel i boyamaya karar verdim.sonuç bu vaziyetdir.in?aasy bittikten sonra aylarca boyaya hazyr bir ?ekilde gözlerden saklamy?tym,boyadyk böyle oldu.aksesuarlary,tekerleri,bakla paletleri bir kaç yyl daha oyalar sanyrsam. dragon un eski seri,sanyrsam ülkemize u?rayan ilk partilerinden biri.o yüzden ?u me?hur dragon keyfini ya?ayamadym,uyumsuz ve macun-zympara isteyen yerleri biraz u?ra?tyrdy.yine de alynyp yapylabilecek bir model.sonraki yyllarda bildi?im kadary ile dragon bu hummel(ve karde?i nashorn) in farkly versiyonlaryny yeni kalyplarla yeniden piyasaya sürdü. birisi bakla paletler konusunda bana akyl verecekti,ama hummel in yapylmy?yny görmeden vermeyecekti(ki;ilk ba?ta 'bana ne,benden mi satyn aldyn,git kimden satyn aldy isen o sana tavsiye versin demi?ti.evet,senden aldym deyincede 'bana ne,yapylmy?yny göreyim,o zaman dü?nürüz demi?ti...e?er gördü ise tavsiyeyi bekliyorum. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: hudaverdi
birisi bakla paletler konusunda bana akyl verecekti,ama hummel in yapylmy?yny görmeden vermeyecekti(ki;ilk ba?ta 'bana ne,benden mi satyn aldyn,git kimden satyn aldy isen o sana tavsiye versin demi?ti.evet,senden aldym deyincede 'bana ne,yapylmy?yny göreyim,o zaman dü?nürüz demi?ti...e?er gördü ise tavsiyeyi bekliyorum. Yslamiyetten önce Türklerin atasözleri daha manaly imi?. Misal "ölümü dileyen fare kedinin ta?...... ok?ar". Sana 40 katyr my 40 satyr my diyorum sadece. Yada ....... bir baly?yn yapty?y gibi "o hikayedeki mal benim" diye ortaya atlayyp sonrasyndada pembe bi sayfa my açsam?? Sen en iyisi menzile bi gir (dükkana gel),öyle syrlar açyktan if?a edilmez. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Snyf snyf.... Kyryk Hummel kokusu geldi burnuma :)
Devam Hüdo, ba?lady?yny bitir. Sonra 15 sene nadasa yatyryyorsun, 4 kere el de?i?tirdikten sonra bana dü?üyor bitirmesi :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
bakynyz idris bey,lütfen düzeyli filan olunuz.saldyrgan tavyrlarynyzy byrakynyz,sizin büyükü?ünüze saygymyzy harcamayynyz.biz küçüklü?ümüzü biliyoruz,siz de büyüklü?ünüzü idrak ediniz
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Abi sary konusunda tereddütün vardy.Bu sanyrym Humbrol 84. :))
Nasyl buldun rengi? |
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
humbrol 84 e molak 1250 desrt sand takviyesi falan filan,göz karary biraz ondan,biraz bundan,?uraya açyk renk fysla,buraya biraz daha koyu fysla,dur ?urayy soldur,dur burayy koyult....a--aaaaa,3,5 saat geçmi?,selüloz bulutu sayesinde uçu?a geç...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Snyf snyf.... Kyryk Hummel kokusu geldi burnuma :) Devam Hüdo, ba?lady?yny bitir. Sonra 15 sene nadasa yatyryyorsun, 4 kere el de?i?tirdikten sonra bana dü?üyor bitirmesi :) El de?i?tire de?i?tire a?k tanryçasyna dönen bi bradleyi sonunda huzura erdirmi?tin Emreciim.Kendisi kedi olaly tuttu?un ilk faren oluyor (resmini de bas artyk ?unun). Bence bu hummel kyrylmaz.Gayet güzel gidiyor çünkü. Arkada?ymyz o sendromu uzun zaman önce atlatty.Bu saatten sonra size ancak bo? çerçeveler kalyr (o da belki). Not:Ben Emreye cevap yazyncaya kadar araya 50 tane mesaj girmi?. Ne çok sevenin var birader. Emreden alynty yapayymda "ne diyo bu adam" demesinler. Düzenleyen idris - 17/03/2007 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
te?ekkür ederim idris bey,modelcili?imde katkylarynyzy inkar edemem,in?aallah sizden çok ?ey ö?renece?iz daha...(ye?il zeytin dalynyz için çok te?ekkürler..)
bana bir adym atana,on adym ile kar?ylyk veririm. anonim |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Bradley tutmu?uk da Marderi tutamamy? myyyk? Miyav?
Neyse, konuyu da?ytmadan gidip Bradley'nin resmini basayym da Hüdo görsün. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Bradley tutmu?uk da Marderi tutamamy? myyyk? Miyav? Neyse, konuyu da?ytmadan gidip Bradley'nin resmini basayym da Hüdo görsün. Bradley a?k tanryçasy,Marder demir bakire. Arada fark var. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
bana bir adym atana,on adym ile kar?ylyk veririm. Ben zopayy yerine koyiim bari. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
bakynyz idris bey,lütfen düzeyli filan olunuz.saldyrgan tavyrlarynyzy byrakynyz,sizin büyükü?ünüze saygymyzy harcamayynyz.biz küçüklü?ümüzü biliyoruz,siz de büyüklü?ünüzü idrak ediniz Ahanda.. Ben bu filmi gördüydüm.Önce sarho? ?ahys bilinçsiz davrany?lar sergiler,ardyndan sa?lam bi zopa yer ve perdeee. |
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmu?, bende de var bi türlü elimi de?diremedim. Paletlerinide kaybettim :(. bi ?ekilde halledecez. Bence güzel olmu?. Ydris beyi ziyaret edelim. Yeni bi?iler varmydyr acaba
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin. aklyma bir?ey takyldy. alt ve üst gövdeyi birle?tirmeden boyamy?synyz hocam. sebebi nedir?
|
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Paleti takmak daha kolay olsun diye olabilir.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
paletleri taktyktan sonra gövde birle?titilince aralyk olu?maz umarym, acayip göze batyyor sonra çünkü
|
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
daha önce bu tosuncu?u yaparken bakla paletler yüzünden baya?y daralmy?tym...tüm gövde-?aseyi yapy?tyryp-bitirip-boyayyp-eskitip paletlere en son giri?mi?tim.üst ve alt birle?ik oldu?u için baklalary tutturmak baya?y zorlamy?ty
(hatta paletlerin üst kysmy tekerlere tam temas etmiyo bile sayylyr).o yüzden bunu yaparken alt ve üstü yapy?tyrmadym.umarym bu sefer bazy yüksek tansiyonlu odaklaryn yardymy ile becerebilirim. (bu tosuncuk ile ilgili bir anekdot:hani bazy zamanlar has....r dumuru ya?arsynyz.her ?eyi bitirir sonra da hepsinin yanly? oldu?unu ö?renirsiniz..'nasyl yani yaa'durumu olur.bu tosuncu?u bu a?amaya getirdikten sonra aynen o durumu ya?adym.sturmtiger boyama planynda ve tüm dökümanlarda kamuflajli geçiyor.fakat google da bir müzede hali hazyrda sturmtiger foto?rafy görmü? ve ordaki gibi tek renk saryya boyamy?tym.hepsi bittikden sonra 'yahu,bu tosuncuktan zaten 25 tane yapyldy,hepside kamuflajly idi,hiç tek renk sary kullanylmady'istihbaratyny aldym ki,tek tepkim 'has.....r'oldu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Bo?ver, olmamy? zaten :P
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |