![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/03/2007 Saat 20:56 |
Aylar önce ba?layyp da yine henüz sonunu getiremedi?im maketlerden biri.
Aslynda ayny anda iki tane ayny makete ba?ladym ama di?eri tesviye a?amasynda kalakaldy. Bu maketin bir kötü anysy e? zamanly olarak ba?ka bir nadide ?ehrimizde körler ve sa?yrlar takymy ba?çavu?unun da ayny uça?yn maketine ba?lamy? olup da "orasy öyle de?il, ?urasy ?öyle" dememe ra?men kendi hyrsynyn cüssesi misali a?yrly?y altynda ezilip nadide forumlaryndan kovulmam oldu ya uzatmaya gerek yok:))) Gelelim tekrar maketimize... Modelin neresi nasyl birle?iyor, nerede sakatlyk var artykyn bilinen bir?ey, hemen herkes istedi?inde daha önceden yapylmy? örneklerini inceleyip tekrar bulabilir. Aslynda ben yava?tan almasam çok önceden biterdi ya olayymyz miskinlik ve aly?kanlyk. Uça?ymyz artyk ortalyk maly olmu? olan Maximovitz' in uça?y olacak. Beyaz çerçeveli siyah 8 numero. Dün Ufuk' ta görmü? oldu?um "Eagle Editions" dekallerinde boyamanyn biraz farkly olabilece?i bahsediliyor. Mesela kanat köklerinde siyah boyaly bölgeler, burnun aslynda çok koyu bir lacivert oldu?u... vesaire vesaire ve vesaire! maketi kutudan çykty?y gibi yapayym derkene elime geçmi? olan perçin açma aletine elim aly?syn tadynda orasyna burasyna perçin açma çaly?masy yaptym ama olayyn sadece %65' inde ba?aryly olabildim. Bundan kasyt ço?u yerde perçin hattynyn yamukumsu yumukumsu olmasydyr. Zannedersem deneme yapmak için yanly? bir maket seçmi?im :) Neyse, bir daha yapmamaya çaly?yrym. Gelelim foto?raflara: ![]() ![]() Üst ve alt boyasy hakkynda bir fikir. Boya olarak ?u ana kadar JPS kullandym, dapanca olarak ta Ywata HP-BH. Boyayy Camsil ile inceltmi? olmam sizi kandyrmasyn dapanca bekledi?imden daha iyi sonuç verdi, ki elim aslynda CM-B için ka?ynyrken hevesim kursa?ymda kaldy ve beneklerle yetinece?imi anlamy? bulundum. Devam... Düzenleyen copilot_clumsy - 23/03/2007 Saat 10:47 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Bunlar da yandan çekilmi?leri:
![]() ![]() Benekleri artykyn yakyn zamanda ataca?ym. Devam... Düzenleyen copilot_clumsy - 19/03/2007 Saat 21:28 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Bu arada, yakyn zamanlarda tesviyeden bahsederken asyl ben sizlere rezil olmayayym diyerekten bu uça?yn tesviyesinde dikkat edilebilecek noktalary karynca kararynca aktarmaya çaly?ayym.
Buyrunuz Efen'im: ![]() Öncelikle kanatkökü. Dikkat edilirse ön bölüm ile top kapa?y üstünde çizgi çaly?ylyp kaybedilmi? durumda. Aslynda top kapa?ynda uçtan uca bir çizgi var ama onu yanly?lykla tekrardan açtym ve sonra ü?enip tekrar kapamadym ya bahanesi olur dedim kendimce, tabii yerseniz :))) ![]() Burasy da kanadyn gövde ile alttan birle?me yeri. Olmasy gerekenler oldu?u gibi :) Devam... Düzenleyen copilot_clumsy - 19/03/2007 Saat 21:29 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Bunlarda alty ve üstü:
![]() ![]() Alt tarafta ini? takymyynyn oldo?u yerde birle?me çizgisi var. Gövde üstünde ise kanopinin arkasyndaki yerde. Aslynda dikey stabilizenin hücum kenarynda a?a?ydan yukaryya tam ortada 4-5 adet perçin var ama ü?endim :) [Bu ü?endim bahanesi yine tabii yerseniz nidasyyla sunulmaktadyr:)] Devam... Düzenleyen copilot_clumsy - 19/03/2007 Saat 21:30 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Bu da son olarak sa? kanadyn üstten görünümü, perçinler konusunda bir fikir sunsun diye:
![]() Numerodur, haçty, gamaly haçty filan falan dekal olarak uygulanacak, pek tabii yerseniz ü?engeçlik :))) Umarym ho?unuza gidecek bir sonuç ortaya koyabilirim. Saygylarymla, Düzenleyen copilot_clumsy - 19/03/2007 Saat 21:31 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Boyanmadan önce görmü?tüm bu maketi.
O vakit biraz daha masum duruyordu. Kyskanypta parmaklaryny kyrma niyetinde olanlara adres verme inceli?ini göstermen de ayry bir konu do?rusu. |
|
![]() |
|
tulgen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: copilot_clumsy
Bu maketin bir kötü anysy e? zamanly olarak ba?ka bir nadide ?ehrimizde körler ve sa?yrlar takymy ba?çavu?unun da ayny uça?yn maketine ba?lamy? olup da "orasy öyle de?il, ?urasy ?öyle" dememe ra?men kendi hyrsynyn cüssesi misali a?yrly?y altynda ezilip nadide forumlaryndan kovulmam oldu ya uzatmaya gerek yok:)))... Bu nasyl bir yaredir ki acysy hala sürer ve "uzatmayalym" diyerek uzatylyr durur. Madem insanlar devamly olarak fikir sahibi yapylmaya çaly?ylyyor izin verirseniz öncelikle bilgi sahibi olmalary da haklarydyr diye dü?ünüyorum. Öncelikle sizi "kovan" ki?i benim. Bu nedenle ba?tan beri inatla yanly? ki?iye yükleniyorsunuz. Üstelik kovulmanyz, olayy modelcilik boyutundan dy?ary ta?yyyp ba?ka bir üye ile (ki gene bahsetti?iniz onba?y de?ildir kendisi) girdi?iniz tarty?ma sonucu her iki tarafyn da uyarylmasyna ra?men sizin inatla konuyu yukaryda da yazdy?ynyz ?ekilde bamba?ka bir boyuta ta?ymadaki ysrarynyz olmu?tur. "Kovulmanyz" sonrasynda yazdy?ym uyary metni a?a?ydadyr; ve bu tür davrany?lar sergileyenler de ayny ?ekilde önce uyarylyp sonra üyelikleri iptal edilmi?tir ve edilecektir. Ba?ly?y "modelcilik" dy?y bir konuya ta?ydy?ym için tüm modelcilerden özür dilerim. "AMK nyn yola çyky? amacy ba?ta Ankara'ly maketçiler olmak üzere tüm maketçilere seviyeli, rahat ve açyk bir tarty?ma ve tany?ma ortamy yaratmak ve bu ortamy sadece forumla kysytly tutmayarak geni? bir referans ve bilgi kayna?y sunabilmektir. Her ne kadar üyelerimiz her türlü fikir, öneri ve görü?lerini dile getirmekte serbest ise de tüm kullanycylaryn belirli kurallara uymasy zorunludur. Bu kurallaryn arasynda: - Güzel Türkçemiz'e sahip çykylmasy - Kullanylan üslup ve dilin genel ahlaka ve görgü kurallaryna uygun olmasy - Belirtilen görü? ve dü?üncelerin konu ile synyrly tutulup ki?isel veya gurupsal ele?tiri ve hakaretlere ula?tyrylmamasy da bulunmaktadyr. Nitekim daha önce de bazy kullanycylarymyz bu konuda uyarylmy? ve kimi mesajlar silinmek durumunda kalmy?tyr. Bu kurallar site yöneticileri de dahil herkesi kapsamaktadyr ve üyeler bu kurallara azami dikkati göstermek zorundadyr. Forum ba?ly?ynda her sayfada görebilece?iniz üzere forum ve site "SADECE MODELCYLYK" üzerine yo?unla?mayy hedef belirlemi?tir. Aksi davrany?lara hiçbir zaman izin verilmeyecek ve gerekli önlemler alynacaktyr. Özel konularyn özel mesaj ile ki?iler arasynda çözülüp di?er kullanycylaryn rahatsyz edilmemesi zaten genel forum kullanymlarynda özen gösterilmesi gereken bir konudur. Bu tip tarty?malara özenle çekilmeye çaly?ylan ki?inin site yönetiminde olmasy nedeniyle yazdyklarynyn tarafly algylanabilece?i göz önüne alynarak bu uyarylary tüm üyelerimize tekrar hatyrlatmak zorunlulu?u do?mu?tur. Yapylan uyarylar ve uygulanan yaptyrymlar site yönetiminin sergiledi?i ve bundan sonra da sergileyece?i tavyrdyr. Bu ve di?er ba?lyklara gönderilecek mesajlaryn ba?lykta belirtilen konu ile synyrly tutulmasy önemle hatyrlatylyr. " |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Valla olayy aslynda ho? bir seda olarak hatyrlady?ymy ifade etmek istemi?tim.
Y?in do?rusu yare ya da yara olarak adlandyrylabilse zaten can sykyntysyndan maketi ba?ka bir ?ekilde bitirmeye çaly?yrdym ki ciddi anlamda umurumda olmayan bir i? oldu?u için kim ne yapmy? olursa olsun ben kendi iste?imi yerine getiririm. Di?er yandan özür dilemeden önce ba?ka konu altynda yazylmasy dü?ünülen ?eyleri yazmy? olmak en uygun davrany? olurdu ki aceleden es geçilmi? oldu?u açyk. Neyin acelesiyse... Ben bu konuya olmasy gerekti?i gibi maketle bahsetmeye devam edece?im. |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu konuya olmasy gerekti?i gibi maketle bahsetmeye devam edece?im. En isabetlisi olur ;) Hadi kolay gelsin. |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
tulgen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
![]() ![]() ![]() |
Neyin acelesiyse... Ben bu konuya olmasy gerekti?i gibi maketle bahsetmeye devam edece?im. Atylmanyz 7 Ekim 2006. Ba?çavu?la ilgili yazylan mesajlar... Bu ba?lykta ilk mesaj 20:56... Yeme?imi yedim, kedimi aldym vs.vs. Cevaby 22:52'de yazmy?ym. Aceleci bir insan de?ilim anlayaca?ynyz. Herkesin maketten bahsedip bu tarty?malaryn ya?anmayaca?y günler dilerim. Kyd. Onba?y :o))) Düzenleyen tulgen - 19/03/2007 Saat 23:03 |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: tulgen
Bu ba?lykta ilk mesaj 20:56... Yeme?imi yedim, kedimi aldym vs.vs. Cevaby 22:52'de yazmy?ym. Aceleci bir insan de?ilim anlayaca?ynyz. Bendeki monitörde 22.18 diye gözüküyor. Anylary tazeleyip cevaby yazmak 1 saat 22 dakika sürmü? demek. Orjinalini yazan: tulgen
Yeme?imi yedim, kedimi aldym vs.vs. Ya da anylar zaten her daim canlyymy?. Orjinalini yazan: tulgen
Bu nasyl bir yaredir ki acysy hala sürer ve "uzatmayalym" diyerek uzatylyr durur. |
|
![]() |
|
tulgen
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Bendeki monitörde 22.18 diye gözüküyor. Anylary tazeleyip cevaby yazmak 1 saat 22 dakika sürmü? demek. Düzeltme içi te?ekkürler; 22:18 imi?. Evet o kadar sürmü?. Ysmet Ynönünü' nün hayatyny okuduysanyz yazdyklaryny bir kaç kere okuyup düzeltip öyle gönderirmi?. Yyi bir yöntem, tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Yemek aceleye gelmi? demek.
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Bir iki foto?raf kokpitinden, elimden geldi?ince uygun renklerde boyamaya çaly?tym derim ama tam beceremedi?imi kabul ederim öte yandan:)
![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
sa?dan ve soldan:
![]() ![]() Saygylarymla, Düzenleyen copilot_clumsy - 20/03/2007 Saat 00:01 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Kanadyn hücum kenaryndaki 76nyn overspray'ini ne edecen?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Orasy aslynda dalgaly olacak ama daha devamyna ba?lamadym. Allah' tan dalgalanma simetrik de?il de i? biraz daha kolayla?yyor:)
|
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Eyvaaaah Arkut yine 190 yapyyor.....hem de 1/48.... Ben oynamyyorum...Vallahi oynamyyorum.......
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |