Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Ahşap Modeller : Malzemeler |
Konu: Decal Sorunu | |
Yazar | Mesaj |
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Konu: Decal Sorunu Gönderim Zamanı: 18/03/2007 Saat 13:57 |
Elimde eski bir kit var. ESCI 1/48 Phantom. Boyayy bitirdim. Decallerde syra ama Microsol ve Decalfix her ikisiyle de ayry ayry denedim. Olmuyor. Decaller bembeyaz syrytty. Bir türlü yüzeye istedi?im gibi sabitleyemedim. Halbuki yüzey pürüzsüz ve yeteri kadar da X-22 kullanmy?tym.
Bu sorun kitin eski tarihli olmasyyla my alakalydyr. Yakla?yk 10-15 yyllyk. Tarihini bulamadym. |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
HYAMAN
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
Gönderim Zamanı: 18/03/2007 Saat 16:21 |
Decallerin eski olmasyyla ilgilidir büyük ihtimal.Benzer sorunlarla kar?yla?tym böyle eski Esci kitlerini yaparken.Decalllerin hepsini kullanmadyysanyz e?er;föy deniyordu galiba adyna;içine ka?yt konan plastik malzemeler vardyr,onun içine koyun decali daha sonra bir gün veya biraz daha fazla direkt gün y?y?yna maruz byrakyn.Decallerde bir iyile?me olur.
Düzenleyen HYAMAN - 18/03/2007 Saat 16:23 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |