![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

mkaya76
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37  | 
  ![]()   Konu: Tamiya 1/24 porsche boxster yapymyGönderim Zamanı: 15/03/2007 Saat 02:23  | 

| 

Merhabalar,

Bu aracyn yapymyna ba?ladym.. Kasanyn boyamasy bitti.. ilk foto?raflary gönderiyorum.. Daha sonra di?er a?amlary da gönderece?im. Hepinize kolay gelsin. Mustafa KAYA  

| 
			|
      |  
 |
| 

Clio172
    Üye  

Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 15/03/2007 Saat 13:04 | 

| 

Elinize sa?lyk, boya, cila vs. muhte?em.

Sanki 3. stop lambasyny da boya ile yapsanyz ya da dekal eritici bir?ey kullansanyz ya da o bölgeri kesip içeriden asetat yapy?tyrsanyz (ha ben yapabilir miyim, tabiki hayyr) daha gerçekçi olacak. Gövdede kullandy?ynyz boya nedir acaba?  | 
 |
| 

Hakan Yalcinkaya

M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011)  | 
 |
      |  
 |
| 

mkaya76
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 23/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 15/03/2007 Saat 16:56 | 

| 

Stop lambasynyn dekali daha çok oraya syky?an compound birikintilerini di? fyrçasyyla temizlemeye çaly?yrken hasar gördü.. Boya tamiya sprey... Astar + boya + vernik (clear) Yyi günler... Mustafa KAYA  | 
 |
      |  
 |
| 

rapcity
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 15/03/2007 Saat 22:17 | 

| 

ellerine sa?lyk temiz çaly?ma olmu? 

| 
 |
| 

ben kite kit demem kit benim olmayynca 

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |