![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/03/2007 Saat 12:52 |
arkada?lar merhebe..72 ölçek spitfire mk 9 ve ingiliz kamuflajly olarak yapmayy dü?ündü?üm p-40 için tavsiye edece?iniz marka ve model var my.selamlar saygylar
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Hasegawa.
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
greatmodels.com aly?veri? sitesinin veritabany hangi uça?yn hangi kitleri var ara?tyrmak için iyi bir kaynak. E?er o kit ile ilgili bir review var ise onunda linkini veriyorlar. Ara?tyrmaya ba?lamak için iyi bir yer.
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
academy daha ucuz ve güzel bi seçenek olur
|
|
![]() |
|
phantom80
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
![]() ![]() ![]() |
ilginiz için te?ekkür ederim.academy firmasynyn p-40 e kitini aldym .içinden üç çe?it dekal ve boyama plany çykty.ikisi amerikan i?aretleri ta?yyan uçaklara ait.biriside avustralya kraliyet hava kuvvetlerinin yeni ginede kullandy?y bir tayyareye ait.ben bu kitten afrikada görev yapmy? bir kittyhawk yapmak istiyorum.bu konuda bana yardymcy olursanyz sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |