Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: enzo ferrari | |
Yazar | Mesaj |
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Konu: enzo ferrari Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 22:07 |
bazy arkada?laryn (isim vermek gibi olmasyn Burak Öztan) sen AKA cysyn ne anlarsyn maket yapymyndan gibi sözleri üzerine bu yary?maya katylmaya karar verdim bu arada AKA cy lafyny kendisine aynen iade ediyorum. yary?ma için ne seçece?imi bilmiyordum. karde?imin ferrari hastasy olmasy ve bu model üzerinde ysrar etmesi üzerine bu modelle katylmaya karar verdim. kysmetse yaryn ba?lyyorum in??atyna. hangi cephe ve kamuflaj yapaca?yma henüz karar veremedim, zimmerit bile yapabilirim.
|
|
obican
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/06/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 22:29 |
tamiya mi o? acaip kolay model, cok az parcali falan :)
|
|
Burak Öztan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 23:01 |
Orjinalini yazan: panzerjager
bazy arkada?laryn (isim vermek gibi olmasyn Burak Öztan) Ee vermi?in zaten. Orjinalini yazan: panzerjager
sen AKA cysyn ne anlarsyn maket yapymyndan gibi sözleri üzerine bu yary?maya katylmaya karar verdim bu arada AKA cy lafyny kendisine aynen iade ediyorum. Te?ekkür ediyorum.Bak sayemde yary?maya bile girecek gazy buldun.Çok nankörsün. Orjinalini yazan: panzerjager
hangi cephe ve kamuflaj yapaca?yma henüz karar veremedim, zimmerit bile yapabilirim. AKA'cylyk kanyna i?lemi? ben napayym.Zimmerit yerine oy almak istiyorsan çak sa?yna soluna gamaly haçy. |
|
Burak Öztan
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 23:06 |
Orjinalini yazan: obican
tamiya mi o? acaip kolay model, cok az parcali falan :) Ba?ka marka ve model arkada?y kastyraca?y için direkt kolaya kaçmy? naapsyn. |
|
panzerjager
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 23:26 |
tamiya mi o? acaip kolay model, cok az parcali falan :) evet kit tamiyanyn 1/24 ölçek |
|
panzerjager
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 23:31 |
Orjinalini yazan: Burak Öztan
tamiya mi o? acaip kolay model, cok az parcali falan :) Ba?ka marka ve model arkada?y kastyraca?y için direkt kolaya kaçmy? naapsyn. benim marka ile bi sorunum yok birader.tamiya nyn zaten zor ve kötü bir kiti yoktur, enazyndan ben çok uzun yyllardyr profösyönel olarak sürdürdü?üm modelcilik hayatymda henüz rastlamadym. becerin varsa yaparsyn yoksa markaya kite çamur atarak biryere varamazsyn. öyle dy?arydan konu?mak sen AKA cysyn yok sen a.q.a cysyn demek kolay, katylyn yary?maya sizi de görelim arkada?ym |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 02:58 |
Birbirinize adres filan da verinki baskyn yapmak kolay olsun.
|
|
panzerjager
Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 11:49 |
maket yapmayanlar araya girmesin lütfen. iki tane kutu kapa?y elleyen ba?ymyza modelci kesiliyo nedir bu yaaa...
adres verme fikri iyi oldu ama... bana bak burak arkada?ym, önümüzdeki cumartesi atlantis model diye bir yer var, orada bekle beni, yakama kyrmyzy ferrari takyp gelecem, gelmezsen da?ytyrym o dükkany.... |
|
Burak Öztan
Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 16:54 |
Orjinalini yazan: panzerjager
...enazyndan ben çok uzun yyllardyr profösyönel olarak sürdürdü?üm modelcilik hayatymda ..... Dükkana gelirken profösyönellik diplomanyda getir.Ymzamy atayym. |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 17:39 |
Siz iki Bura?a özel bölüm açacam, elinize de birer saz verecem o olacak.
Kar?ylykly aty?yrsynyz artykyn ondan sonra:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |