Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: Denizli Plastik Maket Yary?masy ve Sergisi | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
rapcity
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2007 Saat 13:09 |
ejder abiye tün gönlümle katylyyorum ve tany?ty?ymada çok memnunum ortam süperdi modellerde öle çünkü yeni karde?lerimizin bu i?lerle candan u?ra?masy çok iyi bende ordaydym ve u?ur abi gerçekten insan üstü bir çaba gösteriyor bu i?e bir dahaki sefere daha çok modelle g,decez diymi ejder abi .)
|
|
ben kite kit demem kit benim olmayynca
|
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2007 Saat 19:49 |
Onur birdahaki sefer 15 adet 1/48 çaly?mayla oradayym. Açyk söz. Çaly?maya ba?ladym bile ;)
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2007 Saat 22:34 |
Bu güzel organizasyon için hepinizi kutluyorum.
Ayryca Ejder Sözenide kutlarym. Ystanbul ve Ankarada ki bircok modelci Ejder beyi örnek almaly ve ü?enmeyip faaliyetlere katylmaly |
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
rapcity
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Gönderim Zamanı: 07/03/2007 Saat 13:12 |
ejder abi bende de koruyacak yer yok bende yaptyklarymy arasyra denizliye gidip koyacam zaten o kadar olmasada sana yeti?irim ama senin üstatly?yna gelmem baya geçer
|
|
|
|
skyraider
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 11:18 |
Te?ekkürler Ejder bey.Sizede katkylarynyzdan dolayy minnettarym.Beni kyrmayyp buralara kadar yoruldunuz.Eksik olmayyn.Önümüzdeki günlerde 19 Mayys Gençlik Haftasynda tekrar bir etkinlik düzenlememi istiyorlar,karar veremedim.Bu yylyn ikinci sergisini sizin yanynyzda ,Mu?la'da düzenlemeye ne dersin?Ystersen ?imdiden hazyrlyklara ba?larym.Osmanla irtibata geçtim.Bu hafta nasip olursa modele ba?larym.kolay gelsin.
Ayryca onur karde?imede te?ekkür ederim.Sergimiz için istirahatinden vazgeçip buralara kadar yoruldu.Sa?ol sanada kolay gelsin... Düzenleyen skyraider - 11/03/2007 Saat 11:32 |
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 16:48 |
U?ur Mu?la sergisi projesi gayet güzel görünüyor. Denizlideki sergimizden sonra buradan gelmeyen arkada?lar biraz pi?manlyk ya?ady. Onlarda Mu?la'da bir sergiden bahsediyorlar. Neden olmasyn bir görü?elim bakalym. Vakit bol nasyl olsa. Ama sen bir an önce imalata ba?la.
Mu?la'dan saygylar sevgiler. |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
rapcity
Gönderim Zamanı: 12/03/2007 Saat 19:44 |
u?ur abi ne demek ben her zaman hazyrym senin bu emeyine ve bukadar çaba ve yardymyna biraz bile olsa katkym olduysa ne mutlu bana her zaman hazyrym ejder abi ben gelemesem bile u?ur abi ile yada direk sana gönderirim yeterki bana yakla?yk bir ay önceden haber verin hehehehe biliyorsunuz ak?amlary sadece yarym saat ayyrabiliyorum i? nedeniyle hepinize kolay gelsin
|
|
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |