Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: ferrari 360 | |
Yazar | Mesaj |
rapcity
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Konu: ferrari 360 Gönderim Zamanı: 06/03/2007 Saat 13:11 |
biraz aceleye geldi denizliye yeti?tirmek için bir haftada bitirmek zorunda kaldym decalleri bile otobüste yapy?tyrdym
|
|
ben kite kit demem kit benim olmayynca
|
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 06/03/2007 Saat 14:17 |
Ellerinize sa?lyk çok temiz bir çaly?ma olmu?, çok güzel görünüyor ama yinede Ferrari'ye kyrmyzy gidiyor :)
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
rapcity
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Gönderim Zamanı: 07/03/2007 Saat 08:23 |
te?ekkürler haklysynyz ferrari kyrmyzy yky?yr ama her yer de kyrmyzy var de?i?iklik olsun dedim
|
|
|
|
ice77
Üye Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2007 Saat 00:00 |
:D kyrmyzy olsun bir metre fazla olsun :D çook ?ugar olmu? onurcum ellerine kolllaryna sa?lyk karde?im..
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2007 Saat 00:28 |
Selamlar :)
Ylk modelin olmasy sebebi ile iyi toparlamy?syn. Her ne kadar da siyah üzeri alev desenleri ile kaply aracyn hidroli?e girmi? olsa da bu model kazasyz belasyz bitmi? ;) Tebrikler. Ben derim ki hiçbir modeli yaparken i?çili?i ve montajy aceleye getirme. Geç olsun ama temiz olsun. Unutmaki yava? ve keyif alarak yapty?yn bir modelin bitiminde izlemenin verdi?i keyif çarçabuk yapty?yn modelden çok farkly olacaktyr. Her yapty?yn model bir öncekinden edindi?in tecrübelerle daha iyi olacaktyr. Asla soru sormaktan kaçynma. Bir takym ?eyleri model üzerinde uygulamadan önce bo? bir yerde dene. Yçine sinsin. Emin ol ve ondan sonra uygulamaya geç. Hidrolik banyosu son çare olsun. Mümkün oldu?unca bir modeli bitirmeden bir di?er modele geçme ve olaki sykylyrsan modeli bir kenara koyup ba?ka ?eylerle ilgilen. Birden fazla modeli ayny anda yaparsan di?er yaptyklaryndan sykylma gibi bir sorunla kar?yla?abilirsin. Birine daha çok emek sarf edersin di?erinden so?ursun. Modellerinde mutlaka vernik kullan ve compound i?ini eksik etme. Yeni modellerini bekliyoruz ama sakyn aceleye getirme ;) Düzenleyen Moses - 09/03/2007 Saat 23:25 |
|
yalio?lu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Gönderim Zamanı: 09/03/2007 Saat 11:10 |
Moses in bu söylediklerine kesinlikle katylyyorum...
Sonu?lar daha da mükemmel olur... Yyi modeller.. |
|
touringstiltr
|
|
rapcity
Gönderim Zamanı: 09/03/2007 Saat 19:36 |
aslan abi haklysyn dediyin gibi sindire sindire yapmak var tabi ama beni bilirsin bir kere laf azymdan çyktyysa sonuna kadar yaparym ve en az iki tane getirecem dedim ve götürdüm
ama artyk yeniden rolenteye aldym kendimi yava? yava? saol abi ö?ütler için tyry ne zaman göndericen bana gazoz hazyr bekliyor yalio?lu sanada çok saol görü?lerin için |
|
|
|
banavurma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/11/2006 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 15:32 |
bence de "modeli hyzly yaptym" veya "hemen bitirdim" gibisinden sözler model yaparken pek do?ru de?il..hy günde 2 saat yerine 3 saat vakit ayrylyr veya daha fazlasy, ancak sonuçta model yaparken birim zaman da yapylan i? yine ayny olacaktyr...
|
|
Bu koşu bandından düşen kıza çok üzülüyorum ben yaaawwww. :(
|
|
blueboy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 15:48 |
güzel olmu? rengi degi?ik ve ho? bende bi ögrensem ?u maket yapmayy tamamdyr.. :)
|
|
"Hayat 3 ile 4 Arasyndadyr.. Ya 3,5 Atarsyn Yada 4-4'lük Ya?arsyn..."
|
|
rapcity
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 16:50 |
Orjinalini yazan: blueboy
güzel olmu? rengi degi?ik ve ho? bende bi ögrensem ?u maket yapmayy tamamdyr.. :) te?ekkürler yapmayy arzu et hemen sykylma bak neler yaratycaksyn Orjinalini yazan: banavurma
bence de "modeli hyzly yaptym" veya "hemen bitirdim" gibisinden sözler model yaparken pek do?ru de?il..hy günde 2 saat yerine 3 saat vakit ayrylyr veya daha fazlasy, ancak sonuçta model yaparken birim zaman da yapylan i? yine ayny olacaktyr... serkan abi çok haklysyn biliyorum söz verdiyim için böle oldu mesela camaro yeniden ba?ladym |
|
|
|
blueboy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 10/03/2007 Saat 23:19 |
Orjinalini yazan: rapcity
Orjinalini yazan: blueboy
güzel olmu? rengi degi?ik ve ho? bende bi ögrensem ?u maket yapmayy tamamdyr.. :) te?ekkürler yapmayy arzu et hemen sykylma bak neler yaratycaksyn sizin yaptygynyz sürelere baktykça sabyrly olmam gerektigini ögrendim zaten en kysa zamandada yapmaya ba?lyycam ;) |
|
"Hayat 3 ile 4 Arasyndadyr.. Ya 3,5 Atarsyn Yada 4-4'lük Ya?arsyn..."
|
|
rapcity
Gönderim Zamanı: 12/03/2007 Saat 19:33 |
aramyza ho? geldin yeniden murat
|
|
|
|
modena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2007 Saat 21:06 |
kite harbi yazyk olmu? e?er ferrari böyle bi?i yapty?ynyzy görse kiti elinizden alyrdy büyük bi ihtimal...
|
|
red stallion
|
|
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 03/11/2007 Saat 15:41 |
elinize sa?lyk, hiç de aceleye gelmi? gibi görünmüyor.
üretti?i harika kamyon modelleri ile gönlümüzü fetheden sayyn moses bey'e kulak verin. kolay gelsin. Orjinalini yazan: modena
kite harbi yazyk olmu? e?er ferrari böyle bi?i yapty?ynyzy görse kiti elinizden alyrdy büyük bi ihtimal... yorumunuzu açabilir misiniz? |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |