![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
U-2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/03/2007 Saat 17:32 |
Merhaba arkada?lar,
Ye?enime söz verdi?im maketi yaparken airbrush içinde kalan az miktarda testors mat vernik çok koyu kyvama ula?ty?y için bir parça tiner ekleyeyim dedim ama fazla kaçyrdym !!! Bunu nasyl düzeltebilirim. ![]() |
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Mr.Muscle denemenizi tavsiye edebilirim.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kulak temizleme çubu?u ve sentetik tiner ile temizlemeye çaly?yn ama büyük ihtimalle boyada zarar görecektir.
Alttaki boya kalyn de?ilse üzerine yeni bir kat boya atyn en iyisi. |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
nesini düzeltece?iz ben anlamadym....
|
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Toughbeard
nesini düzeltece?iz ben anlamadym.... +1907 |
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Toughbeard
nesini düzeltece?iz ben anlamadym.... Evet sorun nedir? Üstüne bir kat daha atyn. |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
U-2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Son kat olarak atty?ym mat verni?in tineri fazla geldi?i için beyazlama yapty.Tekrar boyayamyyorum kaput üstünde sa? ve sol kenarlara do?ru dekal var.
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
parlak vernik atyp da denemekte fayda olabilir.
sonra tekrar düzgün bir kary?ymla mat vernik. saygylarymla, Düzenleyen copilot_clumsy - 02/03/2007 Saat 09:58 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Gördü?üm kadaryyla alttaki boyayy bozmadan düzeltmenin bir yolu mümkün görünmüyor.
Önünüzde iki alternatif var ya boyayy kimyasallarla sökeceksiniz ya da ince zympara ile temizlik. O aletin kaportasy düz diye hatyrlyyorum. yani zarar verilebilecek detay da yok. |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Bence ince bir kat ile tekrar boyayyn. Beyaz kolay kapanacaktyr. Sonuçu be?enmezseniz kimyasal ile sökmeyi denersiniz.
(Emin olmak için ayny durumu eski bir kit veya plastik parçasynda yaratyn ve denemelerinizi orada yapyn. Kabul ediyorum biraz vakit alacak bir yöntem.) |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
e?er dekallerin oldu?u kysymda beyazlama yoksa oralary maskeleyin ve ince zympara ile beyazlayan yerleri hafifçe boya tabakasyny yemiyecek ?ekilde zymparalayyn. temizleyip ve maskeleri söküp tekrar vernikleyin.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Maskelenecek yer varsa maskeleyin, Arkut'un dedi?ini deneyin. Bende daha önce ince kyvamly parlak vernik kurtarycy oldu.
Hiç olmady decalleri feda edip tekrar boyarsynyz. Bir fikir de, "ky? kamuflajy" aya?yna yatmak olabilir diyece?im ama e?er görüldü?ü gibi tavan yoksa komik bir fikir olur. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |