Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Tiner & Vernik | |
Yazar | Mesaj |
Blacksmith
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Konu: Tiner & Vernik Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 19:17 |
Arkada?lar
Bende enamel boyalar var, tiner ve vernik konusunda bazy eksik bilgilerim var. Hobby dukyanlaryn tiner ve vernik satyyyor ama benim merak etti?im, yapy malzemelerinde bu ürünler daha ucuza bulunabilir ama alyrken nelere dikkat etmek lazym, örne?in benim bildi?im iki tür tiner var sentetik ve selüozik hangisini boya inceltmek için kullanmak lazym veya vernik alyrken nasyl bir vernik almak lazym ondada sentetik ve selüozik olarak bir tür varmy bu konuda yardymlarynyzy bekliyorum |
|
Seyda Demirci
|
|
Melih Pekol
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 121 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 21:38 |
Enamel boya ile sentetik, temizlik için selülozik tiner tavsiye edilir
(prensipte boyanyn çözücüsü ne ise incelticisi de o olmalydyr derler...) |
|
MP
|
|
Blacksmith
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 23:16 |
Akrilik içinde su mu ?
peki ya vernikk?? |
|
Seyda Demirci
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 23:57 |
Akrilik için su, kolonya ve izopropil alkol kullanylabilir. Vernik olarak model için kullanylanlary tercih etseniz daha iyi olur.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |