Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Yki Boya Arasy Tabanca Temizli?i | |
Yazar | Mesaj |
FLANKER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Konu: Yki Boya Arasy Tabanca Temizli?i Gönderim Zamanı: 26/02/2007 Saat 21:54 |
Merhaba arkada?lar,
Devilbiss Sprite tabanca kullanmaya ba?ladym, merak etti?im bir nokta var; iki boya arasynda temizli?i nasyl yapyyorsunuz, tabancayy makaleler bölümündeki gibi söküp temizlemek zaman alyyor, ben genelde renk yok olana kadar tiner püskürtüyorum ama bazen fazla miktarda tiner harcyyorum bu yüzden, siz nasyl yapyyorsunuz ? Düzenleyen FLANKER - 26/02/2007 Saat 21:55 |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 26/02/2007 Saat 22:19 |
Orjinalini yazan: FLANKER
Merhaba arkada?lar, ben genelde renk yok olana kadar tiner püskürtüyorum Ba?ka yolu yok zaten. Hazneye tiner koymadan önce ka?yt mendille bi silin,sonra tineri koyup fyrça ile haznenin kenarlaryndaki boyayy tinerle iyice kary?tyryn. Bu ?ekilde en fazla 2 defa tiner koyarsynyz hazneye. |
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 15:05 |
Merhaba,
Bende bu aralar boya tabancasy almayy dü?ünüyorum. Paashe VSR90 gibi boya haznesi de?i?ebilen modellerde bir renk ile çaly?mayy bitirdikten sonra boya haznesini de?i?tirip ikinci renke hemen gecebilirmiyim. Yoksa gene ara temizlik yapmak gerekir mi? |
|
Koray Fenman
|
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 15:21 |
En azyndan tabancanyn içindeki eski rengi temizlemek için tiner atmanyz gerekir. Çaly?ma bitip te tabanca kaldyrylaca?y zaman söküp etraflyca temizlemekte fayda var. Onu da yapmak istemiyorsanyz paasche H (kamyon) kullanyn :)
|
|
Yeminli modelci
|
|
Melih Pekol
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 121 |
Gönderim Zamanı: 27/02/2007 Saat 21:43 |
küçük bir kavanozda temizlik için tiner saklyyorum, boya arasynda temizlik için hazneyi bo?altyp, ka?ytla ?öyle bir sildikten sonra bu kavanozdaki kirli tiner ve fyrça ile hazne içi ve meme dy? kenarlaryny temizleyip, biraz temiz selülozik tiner sonra da birkaç damla boyada kullandy?ym tinerden atyyorum (haznede kalanla boya kary?masyn diye)
|
|
MP
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |