![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/02/2007 Saat 18:27 |
Herkese selam,
Helikopter modellerime yeni birtanesini eklemek için yakla?yk bir ay önce kollary syvadym. Uzun zamandyr bir 1/48 Türk AH-1W Super Cobra helikopteri yapmayy hedefliyordum. Hemen çaly?malara ba?ladym, Öncelikle Cobra Company'den detay setini getirttim, Italeri'nin modelini aldym. (modeli edinmem konusunda Ydris abiye te?ekkürler) Sonra Ufuk'un ref fotolary ve Kaan'yn yazylary e?li?inde ba?ladym yapmaya. gövde birle?imine kadar her?ey mükemmeldi. Sonra helikopterin NTS bölümüne syra geldi :) Kese biçe bir?eyler yapmaya çaly?tym. 1/48 ölçe?inde NTS update seti olmamasy oldukça sykynty yaratty. Sizlerde profesyonel gözle bir incelerseniz nerelerde hatam var ne yapmalyyym çok memnun olurum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
Gayet iyi burakcym güzel gidiyorsun bu ?ekilde devam et..ba?arylar
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Bende bulabilirmiyim Ydris abi
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Özel mesaj.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |