Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Tamiya Sprey-Work | |
Yazar | Mesaj |
Blackbird
Üye Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
Konu: Tamiya Sprey-Work Gönderim Zamanı: 24/02/2007 Saat 20:49 |
Merhaba abilerim.
Benim gibi pistole olayyna yeni giri? yapacak biri için Tamiya sprey-work kompresör ve pistole seti iyi midir acaba ? |
|
Onur
Üye Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Gönderim Zamanı: 24/02/2007 Saat 22:31 |
Ben iki senedir bu seti kullanyyorum, benim her i?imi görüyor, temizli?i çok kolay, su tükürme olayy gibi bi problem ya?amadym hiç. Yalnyz; gürültü seviyesi gün içi kullanyma uygun olmasyna ra?men gece çaly?mak mümkün de?il, basynç da ayarlanamyyor malesef. Yalnyz ?unu da belirtmek isterim; bu setin fiyaty 250-280ytl, ?imdiki aklym olsa biraz daha paraya kyyyp depolu kompresör + badger marka pistole almak isterdim ?ahsen.
Ek bi not; bu seti alacaksanyz ?arjly pil ya da adaptör edinmeniz de gerekiyor. ?arjly pil gereksiz olur, onun yerine uygun voltajda çaly?an bir adaptörün kablosunu, bu ?arjly pilin ba?lanaca?y yere uygun bir hale getirip kullanabilirsiniz. (elektirikçiler yapyyor, bu ba?lanty kysmyna "jak" diyolar galiba) Adaptör giri?i de var aslynda ama bu ?ekilde kullanmanyn daha do?ru oldu?u söylenmi?ti bana. |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 24/02/2007 Saat 23:49 |
Adaptörün fiyatyny ö?renip onuda hesaba ekleyin.
Sonrada depolu bi kompresör ile bi Paasche kaça çykar onu bir hesaplayyn. Aradaki fark azsa tamiya almaya de?mez. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |