![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/10/2005 Saat 09:20 |
ya sitelerin birinde gördüm u-boat var bir tane.1:72 adam tayfa koymuş u-boat a ama modeli 1 kat daha güzel kılmış.aslında maketi güzel kılan şey u-boat tan ziyade tayfası.aslında tayfayı alıp maketide alıp sadece gözetleme kulesini yapıp 100 ytl lik maketin gerisini atcan (aşmış ustalarımızın yaptığı gibi-daha sonra o maketin gerisinden motosiklette üretiyorlar sorun olmuyor)
![]() bana bu ölçekte 1:72 u-boat tayfası rastlayan olursa haber versin olurmu.çok teşekkür ederim mutlu modeller |
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 22:31 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen Paranoyak |
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
muhteşemsiniz yaa eyvallah çok sağolun.o revell figürleri özellikle o kit için üretmişler.tam o sitede gördüğüm gibi değil ama iş görür bunlar.
benim gördüğüm hatta link verelim buraya http://www.modelingmadness.com/reviews/misc/ships/montesuboa t.htm bu kitte figürler harika.tam alert anında çok iyi.benim istediğim üstlerinde yağmurlukta olsun ama öylesi yok.u-571 filmindeki gibi:) |
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Panzerace
Yurtdışında Revell'in 7-8 dolar civarında böyle bir seti var. Vinil olarak tabi. Çoğu maketçilerde mevcut. vinil??? need for speed underground dan bildiğim kadarı ile çıkarma demek:)burda ne anlama geliyor peki? |
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Paranoyak
Ben şu an o ubootu yapıyomda figürleri henüz yok. İdris abiiiii ??? kesinlikle kit hakkında bilgi ve resimler koyun eğer vaktiniz varsa. bu arada o maket aşmış bi maket u boat aşığı her kişi yapmak ister ama figürsüz olmaz.figür alacaksanız beraber alalım kargo ucuza gelmiş olur.ben maketten önce figürleri alacam galiba:) şuan revellin 1:125 u boatını yapıyorum yarım porsiyon:)hazırlık olsun diye sonra 1:72 yapıcam nasipse saygılarımla |
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Burak bey verdiğiniz link eksik galiba. Sanırsam şunu göstermek istediniz.
Link |
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
evvet aynen o aynen yapıştırdım ama olmamuş demekki nasıl çok iyi değilmi ama biz daha iyisini yaparız.bir fikrim varki kimse bunu değiştiremez Türk ustaları dünyanın en iyisi
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Burak bey,
link verdiğiniz modelde kullanılan figürler Andrea .Bir de Warrios setler var. /72 u boat için daha detaylı bilgi ,setler için okuyunuz. |
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 22:31 |
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Kaliteli bir figür seti almak istiyorsanız,Andrea miniatures firmasının metal figürleri var, tabi fiyat kalite doğru orantılı.P.tesi günü resim yayınlayabilirim.
|
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
evet andrea biraz pahalı.birde benim kafama takılan metali nasıl boyarım.plastiği daha doğru düzgün boyayamıyorum boya akar gider diye düşünüyorum.birde gerçekten 1.5 cm lik 3 adam 16 euro nasıl oluyo çok merak ediyorum sırf bunu merak ettiğim için alırım herhalde
![]() çok teşekkürler gerçekten ilgilendiniz ve çok bilgilendirdiniz.benim size bu bakımdan verebilceğim çok şey yok ne yazıkki bağışlayın zamanla olur umarım. saygılarımla |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
CMK'nın da muhtelif u-boat figürleri var. Ama Revell'in seti hepsine göre çok daha hesaplı...
Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |