Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: Nissan skyline sedan r31 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
thom5
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı thom5 Cevaplabullet Konu: Nissan skyline sedan r31
    Gönderim Zamanı: 27/01/2007 Saat 15:39
i?lerin younluundan dolayy bi süre ara vermi?tim maket yapymyna ?imdi yava? yava? biilerle uura?maya ba?ladym

en son biten model 1/24 fujiminin eski kalyplaryndan r31 skyline gts
kutu resminden bayaa bi farkly oldu çünkü yine bunu oldskool sokak yary?çylary gibi yapmaya çaly?tym. zaten bisürü parça detay kitlerinden felam. syrf jantlar için bile nerdeyse maket kadar para ödedim:) bi de alçaltabildiim kadar alçalttym. tabi her?ey bittikten sonra temizlikçi kadyn darbesi ile ön far kapaklaryndan olduk
bu maketi çok sevdiimden sanyrym syrf kapak için bi tane daa sipari? vereceim sanyrym

Düzenleyen thom5 - 27/01/2007 Saat 15:54
IP
thom5
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı thom5 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/01/2007 Saat 16:02
ek olarak son zamanlarda üretimden çok deneme yapyorum
bunlardan bi tanesi de japonyada özellikle driftçilerin tercih ettii s13 kasa nissan silvia-180sx ile ilgili
ayny ?ase üzerine üretilmi? bu 2 farkly kasaly otomobilden silvia isim kodlu olany sadece japonya içinde satyldy. 180sx ise daha çok japonya dy?y(japonyada da satyldy) saty? amaçlyydy. driftçi arkada?lar otomobilleri sürekli biyerlere çarptyyndan akyllaryna bu iki ayny ?aseli otomoblin önü ve arkasyny farkly kombinasyonlarla birle?tirmek geldi
silvia önü ve 180sx arkasy kullanylan modellere sileighty, 180sx önü ve silvia arkasy kullanylanlara one-via kod isimleri takyldy. sileighty maket olarak yapyldy ama one-via kalyby yok. bu yüzden bende bulnan bu 2 kepi kesip birbirlerine ekledim ve böyle bi proje ba?lattym. daha da zorla?syn die çamurluklary da kesip bombe yapmaya ba?ladym ki büyük jant lastikler syabilsin. projenin biteceinden ?üpeliyim ancak yapmasy keyifli:) i?alla biter de one-via sahibi oluruz:)

IP
Serencebey
Üye
Üye

Gönderilenler: 100
Alıntı Serencebey Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28/01/2007 Saat 14:27
murat abi yine cok calysmyysyn belli :)

ellerine saglyk one-via yi cok buyuk merakla bekliyorum
IP
neutro
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 91
Alıntı neutro Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/02/2007 Saat 14:21
Orjinalini yazan: thom5

ek olarak son zamanlarda üretimden çok deneme yapyorum
bunlardan bi tanesi de japonyada özellikle driftçilerin tercih ettii s13 kasa nissan silvia-180sx ile ilgili
ayny ?ase üzerine üretilmi? bu 2 farkly kasaly otomobilden silvia isim kodlu olany sadece japonya içinde satyldy. 180sx ise daha çok japonya dy?y(japonyada da satyldy) saty? amaçlyydy. driftçi arkada?lar otomobilleri sürekli biyerlere çarptyyndan akyllaryna bu iki ayny ?aseli otomoblin önü ve arkasyny farkly kombinasyonlarla birle?tirmek geldi
silvia önü ve 180sx arkasy kullanylan modellere sileighty, 180sx önü ve silvia arkasy kullanylanlara one-via kod isimleri takyldy. sileighty maket olarak yapyldy ama one-via kalyby yok. bu yüzden bende bulnan bu 2 kepi kesip birbirlerine ekledim ve böyle bi proje ba?lattym. daha da zorla?syn die çamurluklary da kesip bombe yapmaya ba?ladym ki büyük jant lastikler syabilsin. projenin biteceinden ?üpeliyim ancak yapmasy keyifli:) i?alla biter de one-via sahibi oluruz:)

[IMG">http://img180.imageshack.us/img180/662/img1557tm9.th.jpg" />

sonucu merakla bekliyoruz,)
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma