Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1:48 revell (hasegawa) f4u-7 corsair | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: 1:48 revell (hasegawa) f4u-7 corsair Gönderim Zamanı: 08/02/2007 Saat 23:08 |
emrah arkada?ymyn gönderdi?i corsairin kokpiti ve gövdesi toplanmy? lakin fyrçayla boyanmy?ty.sil ba?tan olsun dedim ve öncelikle aleti da?yttym,tiner ve di?fyrçasy marifetiyle boyayy çykardym.tekrar i?e koyuldum.
4-5 gün içinde ba?tan sonra bitirme fyrsatym oldum.kit hasegawa kalyp fakat revell kutulu.hasegawadan farkly olarak daha iyi ve ayryntyly dekallerin çykty?yny söyleyebiliriz. kitte oturma problemi bir iki yer dy?ynda yok.hasegawa kalyp olmasyna ra?men benim memnun kalmady?ym birkaç durum oldu.bunlardan biri çok fazla kalyp izinin olmasy (?u yuvarlak olanlar) bunlary tek tek zymparalamak bir hayli zaman aldy. birde kitin bir hatasyndan ötürü motor kaputunda epey zorlandym.egzozlary yerlerine yapy?tyrdy?ynyzda kaput kapanmyyor.ordaki plastik egzoz parçalaryny iptal ettim kendim kablodan yaptym.kaputu yerine yerle?tirdikten sonra kablolaryda araya syky?tyrdym.ancak bu ?ekilde olabildi. kitte dikkat edilmesi gereken di?er bi nokta kuyruk dekali.kuyruk dekalinide bir miktar kesmem gerektü çünkü tam biti?im yerinde plasti?e yapy?tyrmak imkansyzdy hep kalkyyordu.bende birazyny kestim ve kuyru?un tepe kysmy bo? kaldy. her zaman oldu?u gibi kuyruk tekerini boyamak epey zor oldu.onuda cd kalemi ile boyadym sonra mat vernik atyldy?ynda do?al bir görünüm kazanyyor. kitte özellikle be?endi?im nokta maknialy tüfeklerdi. genel olarak güzel saydy?ym bir iki yer dy?ynda sorunsuz bi kitti bana göre.tamamy içe detay ve oldukça iyi kokpitide be?endim diyebilirim. modeli revellin verdi?i renge de?il biraz daha açyk bir tona boyadym çünkü uça?yn kendisi o kadar koyu bir renk de?i.gövdeside parlak oldu?u için bende mat vernik uygulamadym.modelde sava?ta kullanylan hiçbir mühimmaty takmadym,model olarak kafamda daha sonradan tadilaty yapylarak sivil kullanymda olan bu uça?y seçtim.ö?rendi?im kadaryyla bu uçak halen daha airshow larda boy göstermekte.bu yüzden kendisine eskitmede uygulamadym.istedi?im gibide oldu. tel çekmedim henüz,misinam ankarada kalmy? çubuk uzatma i?inede girmek istemedi canym ?imdilik. emrah'a tekrar te?ekkür ediyorum bu güzel kiti bana hediye etti?i için.görü?mek üzere.. |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 08/02/2007 Saat 23:09 |
|
|
Burak
Gönderim Zamanı: 08/02/2007 Saat 23:10 |
BUDA BONUS!:) |
|
wehrwulf
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2007 Saat 01:38 |
APU yu Ankaradanmy aldynyz? cevap evet ise nerden ve ba?ka varmy orda?
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
Burak
Gönderim Zamanı: 09/02/2007 Saat 03:32 |
amerikadan almy?tym.bulmanyza pek imkan yok malesef.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |