Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Beyaz boya Kapatycyly?y | |
Yazar | Mesaj |
Berko
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Konu: Beyaz boya Kapatycyly?y Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 18:35 |
Sevgili Dostlar
Airliner yapty?ym için beyaz boya kullanyyorum:fakat bazen putty ile doldurdu?um için grilikler oluyor (özellikle birle?me yerlerinde).arada renk farky olmamasy ve en iyi sonucu almak için airbrush ile nasyl bir uygulama yapmam gerekir.boya olarak gunze kullanyyorum.puttyden sonra beyaz astar atsam i?e yararmy? |
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 18:42 |
Tamiyanyn fine astaryny tavsiye ederim, beyaz renkli kendisi.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Onur
Üye Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 21:35 |
Yeni bi ba?lyk açyp kalabalyk yapmayayym, beyaz boyayla ilgili (Tamiya X-2 Akrilik parlak beyaz) ?öyle bi sorunum var benim de; Boya kuruduktan sonra kürdanla delinmi? gibi bi hal alyyo. Boyayy tamiyanyn akrilik tineri ile inceltiyorum, 3 defa de?i?ik inceltme oranlaryyla denedim, hep ayny sonuçla kar?yla?tym.. (Ydris abi, dün tam anlatamadym sana sorunu, demek istedi?im buydu) |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 22:05 |
1- Yüzey temiz de?il
2- Boya çok ince ve alttaki katman yslak atyldy?y için üstünden ikinci yslak geçi?te basynçla alt katman yüzeyden ayrylyp kabarcyk yapyyor. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2007 Saat 22:09 |
onur bey bende tamiya enamal le ilgili sorun ya?amy?tym ama daha sonra ki boyamalarda ufuk abinin dedi?i noktalara dikkat ederek bu sorunu a?tym.yüzeyin ya?ly olmasy sorun yaratyyor cidden.bu yüzden ben putty uygulamasyndan sonra modeli bula?yk deterjanly suyla siliyorum ?ahsen...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
Onur
Üye Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Gönderim Zamanı: 05/02/2007 Saat 01:46 |
Te?ekkür ederim, uyarylarynyza dikkat edicem.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |