![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Tekerlekleri yapy?tyrmadyysanyz (ki bu siyahly?yn ya?lyboyadan ileri geldi?ini ve temizlenece?ini sanyyorum) önce paletleri ysytarak birle?tirin,sonra ön ve arkadaki tekerle?i yerine takyn,sonra paleti takyn,en son olarak ta?yyycy tekerlekleri takyn.
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim yöntem için. Yol tekerleklerinin rengi öyle olacak. Gevrek bir koyuluk olunca gözüme daha ha?in görünüyor.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Gevrekten çok kavruk duruyorlar.
Bence yani.. |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Gevrekten çok kavruk duruyorlar. Bence yani.. Cehennemden geçip gelmi? bir Panther olacak. |
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Atilla bey kamuflaj cok güzel olmu?.Gözüme çarpan ?ey araç yo?un çarpy?ma ve zor iklim görmü? gibi de?il.En belirgin örnek dekaller mesela.Çok temiz.Birazdaha i?i varmy yoksa bittimi?
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: wehrwulf
Atilla bey kamuflaj cok güzel olmu?.Gözüme çarpan ?ey araç yo?un çarpy?ma ve zor iklim görmü? gibi de?il.En belirgin örnek dekaller mesela.Çok temiz.Birazdaha i?i varmy yoksa bittimi? Yorumunuz için te?ekkür ederim sayyn Wehrwulf. Dekaller konusunda haklysynyz, çünkü yo?un bir ?ekilde sirke ve aseton küründen sonra ne gibi bir kimyasal sonuca ula?tyklaryny bilmiyorum. E?er eskitme sonrasy silme esnasynda syyrylyp giderseler veya dökülürseler diye endi?eleniyorum. Yary?maya katty?ym son halini korumayy dü?ünüyorum. Kysa sürede tamamlady?ym için eksikleri elbette var. Bu yapty?ym ilk 35 ölçekli tanktyr. Yapym a?amalarynda çok tecrübe edindi?imi söyleyebilirim. Namluyu bile kyrdym ve onardym. Ylk defa vinil palet birle?tirdim. Bunlar benim için çok ho? ilklerdi. ![]() |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Decallerle bence de u?ra?ylmamaly. Çok kalyn olduklary için yykama vs gibi i?lemler konturlaryny belli edecek ve iyice göze batmalaryna sebep olacaktyr diye dü?ünüyorum.
Aynen devam Atilla. Bir sonraki tanky da bekliyoruz. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |