Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: vernik çözüm(son) | |
Yazar | Mesaj |
Black parrot
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: vernik çözüm(son) Gönderim Zamanı: 03/02/2007 Saat 14:18 |
merhaba ben yeni bi maketçi olarak, her acemi gibi vernik olayyny anlamadym.Büyük bi ihtimal forumda arama diyeceksiniz ama çoktan yaptym.
(Anlady?ym hadaryyla) -Boya -parlak vernik -yapy?tyrma -parlak vernik -eskitme ... -mat vernik Acemi oldu?um için eskitme olayyna girmiyorum fyrca kullanyyorum onun için sprey vernik kullanyca?ym ?imdi can alycy soru enamel boyalar için enamel mi akrilik mi vernik kullanylyr Te?ekkürler |
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 03/02/2007 Saat 22:00 |
Dostum spray kullanmakta kararlyysan Duplicolor markasynyn hem mat hem parlak verni?i var. Enamelde her ikisi de kullanylyr. Modelinin parlak olmasyny istiyorsan parlak atarsyn yoksa di?erini. Koçta?larda bulunur.
Kolay gelsin. |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
dimitri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27/05/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 78 |
Gönderim Zamanı: 20/06/2007 Saat 15:02 |
arkada?lar peki yeni bir mig15 eparlak my mat my atyyym yani eskitmeye girmedim fabrikadan çykmy? gibi olcak uçak.
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2007 Saat 20:33 |
Orjinalini yazan: dimitri
arkada?lar peki yeni bir mig15 eparlak my mat my atyyym yani eskitmeye girmedim fabrikadan çykmy? gibi olcak uçak. Kamuflajmy.? metal finish mi.? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |