Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: Dio(yapym) | |
Yazar | Mesaj |
mr47
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/01/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Konu: Dio(yapym) Gönderim Zamanı: 14/01/2007 Saat 08:35 |
Yyi günler ben kysa süre nce maket yapmaya ba?lamy?tym az da olsa deneyimim var...Sizden iste?im syfyrdan bir dioramanyn nasyl yapylaca?yna da?ir(nelerle yapylyr,nasyl yapylyr vs.)bir makale varmy? varsa linkini alabilirmiyim
Te?ekkürler iyi günler |
|
Artt
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2007 Saat 14:11 |
-senaryo
-ara?tyrma -planlama -malzeme temini -in?aat -foto?raflama -burada payla?ma :) Her?eyden önce ne yapaca?yna karar vermen gerek, daha sonra takyldy?yn yerleri burada sorabilirsin. Forum ba?lyklary ve diolaryn altyndaki yazy?malar sana bolca bilgi ve fikir verecektir.Yoksa soruna cevap yazmaya ba?larsak yazdyklarymyz kitap olur. Yahu yazsak my acaba bir kitap hep beraber? Bak aklyma i? dü?ürdün... :) |
|
mr47
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/01/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2007 Saat 17:15 |
Fena olmaz yani... ama dedi?iniz do?ru önce geli?ip planlama yapmalyyym Te?ekkürler
|
|
Farhad
Üye Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2007 Saat 16:18 |
Size bir kita önerebilirim "How to build diaromas" by Sheperd Paine yararly bir kitap. Amazon linki:
http://www.amazon.com/How-Build-Dioramas-Sheperd-Paine/dp/0890241953 |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 02/02/2007 Saat 17:17 |
ben de size bir de ?unu önerebilirim. www.betah.co.il
bu sitede pdf formatynda pek çok kitap online olarak bulunuyor. Ve bunlaryn arasynda Verlinden 'in kitaplary da var. O kitaplarda modellerin nasyl yapyldy?y anlatylyyor ve çok güzel dioramalar var.Yanly? hatyrlamyyorsam diorama yapymyyla ilgili kitap bile vardy. Yanlyz bu kitaplar bu sitenin hangi bölümündeydi onu hatyrlayamyyorum. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |