![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/02/2007 Saat 03:10 |
Çekik gözlülerin tenekesini bitirdikten sonra tekrar özüme dönerek a?a?ydaki kiti yapmakla me?gulüm bu aralar.
Düzenleyen Burak Öztan - 01/02/2007 Saat 03:13 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Sarysy atyldy.
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
?imdi ne yapaca?ym konusunda kararsyzym.
Achtung Panzer sitesinde Stug IV sayfasynyn ortalarynda As'lar yer almakta.Tamiya dekal seçene?inde,aslar içerisinde sadece Walter Kniep'in komuta etti?i 2.Panzer Division(Das Reich) tümenine ait dekaller olunca bu As'yn tankyny yapmak ister deli gönül. Bu forumda denilen do?ruysa Walter amca 129 tanky de?erek Wittman dan sonra listede yer almakta. Her neyse.?u an benim için gerekli olan bilgi Walter Kniep'in komuta etti?i tankyn numarasy ve varsa kamolary.Gugylda ki aramalarym sonuç vermedi.Elinde bu tankla ilgili resim olan arkada?laryn yardymlaryny rica ediyorum. Bir de ?öyle bir kamo buldum. |
|
![]() |
|
migjagger2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
benekli kamo harika
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
özüne döndü?ün iyi olmu?. bo?ver sen japonu çini. alttaki pattern de yandan görünü? ile önden görünü? açysyndan fark var gibi. ben üstteki kamoyu be?endim ama alttakini de güzel yaparsyn sen, de?i?ik bi?ey olur.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Burak (Öztan),
Tamiya'nyn verdi?i decaller demi?sin ama, sonra üzebilir benden uyarysy. Resimlerini koydu?un eski tipte, decallerin özellikle kalyn olma ?ansy çok yüksek. Dragon falan varsa en azyndan numaralary apartabilirsin belki? Kolay gelsin... |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Burak (Öztan), Tamiya'nyn verdi?i decaller demi?sin ama, sonra üzebilir benden uyarysy. Ne zaman üzmedi ki bu damiya zykkymy :) |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Resimdeki kamufaj tek tanka ait. sadece yan koruma plakalary farkly boyanmy?. Tek tankyn üst-arka-yan-ön görünümü.
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada Tamiya'nyn çykartmalarynyn da hakkyndan geldim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Atilla Güç
Bu arada Tamiya'nyn çykartmalarynyn da hakkyndan geldim. Nasyl? |
|
![]() |
|
Atilla Güç
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Bu arada Tamiya'nyn çykartmalarynyn da hakkyndan geldim. Nasyl? Sirke ve aseton ile, önce kürdan ile kenarlaryna azar azar de?direrek eritiyordum fazlalyklary. Çünkü asetonun çykartmayy yakty?yny biliyorum. Sonra fyrça ile deneyeyim dedim, fyrçadaki tüm aseton dekale akty, eyvah dedim eridi gitti tüm dekal, ama öyle olmady, parlak kysymlar gitti, sayylar kaldy. Yalnyz asetonu kaba ilk bo?altty?ymda etkisi çok fazla olup çok eritiyor. Biraz bekleyince aseton kyvamyna geliyor. Sonra kulak pamu?u ile hassas bir ?ekilde tüm girintilere kayna?tylyabiliyor. Di?er dekaller bu kadar dayany my bilmiyorum ama, Tamiyanyn kayy? gibi çykartmalarynda iyi sonuç verdi. Yalnyz ?unu da eklemek gerek, çykartmalary yerlerine normal yslatarak yerle?tirip kuruttuktan sonra üç kez sirke ile yumu?attym. Yemek tarifi gibi oldu afiyet ols.. afedersiniz iyi modeller. Düzenleyen Atilla Güç - 02/02/2007 Saat 01:11 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
?emadakine benzer bir?eyler yapmaya çaly?tym.
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Renkleri birbirine kayna?tyrmak için sary ile tekrar üzerinden geçtim.
Biraz fazla geçmi?im sanyrym.Gün y?y?ynda tekrar kontrol edece?im. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Burak, y?yklandyrmayy arttyrsak biraz resim çekerken, mümkün müdür?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Resimdeki kamufaj tek tanka ait. sadece yan koruma plakalary farkly boyanmy?. Tek tankyn üst-arka-yan-ön görünümü. aracyn tamamy yan zyrh gibi olsa nasyl olur acaba? bence pek güzel olmaz. bu arada sürücü tarafyndaki çykynty kysmyn ön tarafy bana fazla girintili çykyntyly bibi geldi. ytanylyyor da olabilirim. referans var my acaba sende o kysmy gösteren. ayny kit bende de var ve yapmayy dü?ünüyorum bu aralar. Düzenleyen panzerjager - 02/02/2007 Saat 09:03 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmu? ama redbrown yerine daha koyu bi renk kullan bence.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Vaaay Burak eline sa?lyk. Ymkansyz denenmemi? olandyr diyerek giri?mi?sin alete.
Ben hala y?yk kayna?ynyn de?i?mesi taraftaryyym çünkü renkler "sararmy?" görünüyor. Ydris abi, vernik yerse o red brown koyulup kendine gelir mi acep? Sonra "tonu koyu" olur, uzman arkada?lar kyzar nemize lazym... |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |