![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Malzemeler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Berko
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30/01/2007 Saat 01:54 |
Sevgili Dostlar
Bende gecen gün itibariyle kompresör ve badger 150 sahibi oldum.Fakat tahmin edildi?i gibi ilk pistole kullandy?ym için tek parça halinde dursa da dual action olan 150 bu gün itibariyle single action oldu galiba :) tetik falan kyrylmady ama tetige bir kez bastyn my boya da geliyor artyk sebebi nedir acep? i?nedendir demeyin çok özen göstererek taktym.teti?in yanyndaki vida da en sola dayaly.yardym ederseniz cok sevinirim.te?ekkürler |
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Badger 100g kulandy?ym için, konuyu daha iyi bilen arkada?lar cevap yazana kadar tahmini bir yardymda bulunmaya çaly?ayym.
Benim 100g de bahsetti?iniz problem olunca, sebebi genelde i?nenin geriye kaymasy oluyor. i?neyi tutan vidayy iyi syky?tyrmady?ymda oluyor. Kafanyn içinde nazik bir uç var. Y?neyi fazla ittirip, o ucu geni?letince veya yyrtynca, tetik en öndeyken bile boya gelebiliyor. Bazen de boyayy çok kalyn atynca, veya tabancayy uzunca bir süre temizlemeyince, i?ne bi yerlere takylyp teti?i geri çekmeseniz bile boya kaçmasyna sebep olabiliyor. Synyrly tecrübemle aklyma gelenler bunlar. dedi?im gibi tabancayy daha iyi tanyyanlaryn verece?i cevaplary daha faydaly bulabilirsiniz. Kolay gelsin |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
Berko
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Cevabynyz için te?ekkürler.sanyrym tabancaya nazik davranim derken igne geride kalyyor olabilir fakat bunu tam olarak nasyl ayarlycam annamadym.ucun yyrtyldy?yny açykcasy sanmyyorum dikkatli bakty?ymda bi sorun yok gibi görünüyor.
|
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |