![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
rapcity
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
abi ne i? ya benim gitmemimi bekliyordunuz valla bu nedir ben gittim yine ortalyk canlanmy? kyskanmaya ba?ladym ama gelicem yine bir hafya sonu saygylarla ya birde arkada?lar bana f-16 falcon ana renklerinin kodlaryny verebilirmisiniz
|
|
![]() |
|
fidato
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/01/2007 Konum: United Kingdom Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
en kysa zamanda senide bekliyoruz rapcity.bu arada f-16 c\d falcon'un dys renkleri model master serisinin:
alt kysmy komple 1728 burun 1741 kanopi alty 1740 üst tarafyn di?er kysymlary 1723 tabi bu yazdyklarym u?ur abinin dükkanynda olan versiyonun renkleri ama sen hangi versiyonu yapty?ynyda yazarsan ayryca yardymcy olmaya çaly?ycaz |
|
http://geocities.com/hobbycenterdenizli
|
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Yahu arkada? bir 20 gün kaybolduk ortadan neler yapmy?synyz neler.Hepinizi çok özledim bugün ö?leden sonra ordayym.
Sevgiler Gökhan |
|
![]() |
|
maksimizasyon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
bütün arkada?lary bekleriz. gerçekten çok sycak bir ortam. fazla katylamasamda her gitti?imde ayry bir cümbü? görüyorum. ben modelcilik kavramyny 6 ay önce gördüm. ?ans eseri u?ur abinin dükkanyndan içeri girince çykmadym bir daha. dükkanda ho?uma giden en çok ?ey gençleri gereksiz aly?kanlyktan(kahve, internet kafede sabahtan ak?ama kadar oyun oynama) uzakla?tyryp, zeka geli?tirmek için birebir olan bu hobiyle kayna?tyrmak.
Düzenleyen maksimizasyon - 14/02/2007 Saat 11:53 |
|
![]() |
|
rapcity
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
ramazam valla arabalar gidici u?ur abi ama varya camaro manyak oluyor bitirince gelirken hepsini getirecem burda muhafaza edersem salça olur onlar tabi senin de müsaden olursa iletirseniz sevinirim arkada?lar
|
|
![]() |
|
cavit_1907
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
alakasy yok bende yeni makete ba?ladym u?ur abi sayesinde ortamda arkada?lyk ve yardymla?ma çok güzel.
|
|
![]() |
|
EarthROOF
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
U?ur Abi'nin TAMIYA 1\35 M113A2 Zyrhly Personel Ta?yyycy ile yapty?y bir diorama çaly?masy... Biz bayyldyk siz ne dü?üneceksiniz bakalym...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
maksimizasyon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
döktürmü? yine. ellerine sa?lyk.
|
|
![]() |
|
rapcity
![]() ![]() ![]() |
u?ur abi elerine sa?lyk valla gelince bakycam hepsine teker teker benden de iki tane kesin garanti yeti?tirebilirsem üçüncüyüde getirmeye çaly?ycam
|
|
ben kite kit demem kit benim olmayynca
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |