Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: yardym yardym yardym lütfen | |
Yazar | Mesaj |
ErenErdogan16
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Konu: yardym yardym yardym lütfen Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 22:31 |
arkadaslar ben uzun zamandyr model i?iyle ugrasyyorum yaklasyk 9 senedir. Bursada oturuyorum ve burda okadar yaygyn de?il aradygym hiçbir ?eyi bulamyyorum fyrca ile boyama yapmaya calsyyorum bana yardymcy olabilirmisiniz. yani bu hava tabancasy almak için ne yapmam gerekiyor. kaliteli bir boyama elde etmem için daha hiç kullanma ve inceleme fyrsatym olmady bulamadym. sadece fyrcalar ile yapmaya calysyyorum ve istedi?im kaliteyi alamyyorum bu yüzden cok üzülüyorum lütfen yardymcy olurmusunuz arkadaslar. elimde revell in boyalary var sadece burda bulabildi?im bunlar yani kailteli bir model cykartabilmem için ne yapmam gerekiyor bu hava tabancalaryny nasyl bulucam hava pompalamayy hangi altlerle yapycam boya karysymlaryny nasyl ayarlyycam lütfen syfyrdan bi yardym gerekiyor.
saygylarymla yardymcy olursanyz cok sevinirm msjlarynyzy sabyrsyzlykla bekliyorum |
|
?eytandan Kurtulabilirsiniz ama 112 den asla
|
|
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 23:23 |
forumdaki sykça sorulan sorular topi?ine bakarsanyz merak etti?iniz her konuya cevap bulabileceksinizdir,
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |