Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: ege model de t-38 | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: ege model de t-38 Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 22:07 |
yahu gittim oraya kadarda sormak aklyma gelmedi ?imdi kafama takyldy geldim baktym baktym bulamadym.bu gördü?üm t-38 ve yanyndaki 2 pilot çok güzel yapylmy?.tahminimce 1:32 oldukça büyüktü fakat bulamadym nedir bu?maketle ilgili hiçbi açyklama yapylmamy?..
izmirmaketten aldy?ym link.. |
|
onurku
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 22:22 |
Bu maket Teoman Abi'nin yyllar önce müzede yary?mada dereceye giren modeli zannedersem. 1/48 ölçekti o uçak ama. Hatta bunun yanynda birde yine ayny ölçek Türk Yyldyzlary yapmy?ty Teoman Abi. Decalleri falan da kendi hazyrlamy?ty.
|
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 23:20 |
Yanly? hatyrlamyyorsam, Teoman abi 122 Filo'nun T-38'lerine amblemi olan aryyy i?lemi?ti. Bunu ben de Hürriyet'e haber yapmy?tym :)
Yollady?y foto?raflardan hatyrlady?ym kadaryyla yine filo için yarym metre boyutunda polyester T-38 dökmü?, pilotaj e?itimlerini tamamlayan tüm kursiyerler için de 72 ölçek T-38 modeli yapmy?ty... Teoman abi nerdesin? Bir de hikayeyi sizden dinlesek... Yzmir ve tüm modelci arkada?lara selamlar. Tolga Özbek |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2007 Saat 02:04 |
evet bende çok be?endim.bu foto?raflarda görü?müyor ancak ikide pilot figürü vardy yürüyen.çok ho?uma gitti fakat maket 1:48den daha büyük gözüktü gözüme yanylyyorda olabilirim tabiki.
aradym taradym o ölçekte bir kit bulamadym.lakin 1:48 ölçekte ilginç bir firmanyn t-38ine rastladym fakat hatyrlamyyorum. f-5b yi t-38 gibi yapamamak için ne sebepler vardyr?:) |
|
Burak
Gönderim Zamanı: 25/01/2007 Saat 02:06 |
ayryca gördü?ümü hatyrlady?ym maket ege modelde panel detaylary çok belirgindi içleri siyah siyahty.farkly maketler olabilirmi acaba sanmyyorum ama..
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2007 Saat 11:34 |
Herkese merhabalar.
Bu modeli galeri sayfamyza koyan bendim ve bana gelen bilgi ölçe?inin 1/48 oldu?u yönündeydi.Marka ve model bilgilerini almady?ym için yazmadym.Modeli yapan Teoman Karda?lar'la temasa geçip gerekli açyklamayy yapmasyny sa?larym.Bildi?im kadaryyla bu model F-5B den çevrilme. Ege Model'in vitrinindeki model bu de?il.Onun ölçe?i 1/32.Yapan ki?i ise Ali Metin Dürer.Yine model F-5B den çevrilme.Kokpit için detay set kullanylmy?.Bunun haricinde bilgim yok.Ö?renince bilgi veririm. Yyi çaly?malar..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Burak
Gönderim Zamanı: 25/01/2007 Saat 23:48 |
evet yanylmamy?ym.modelin markasyny ö?renmek kalyyor geriye ama çok ba?aryly bir modeldi.te?ekkürler
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |