Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: sprey vernik hakkynda yardym | |
Yazar | Mesaj |
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Konu: sprey vernik hakkynda yardym Gönderim Zamanı: 23/01/2007 Saat 21:44 |
Arkada?lar Tekzen yapy markette gezerken polisan'yn sprey verniklerini gördüm,cahiliye devrinde oldu?um için yapty?ym maketlere daha önce hiç vernik atmadym,maketlerimi humbrol enamel boyalarla fyrçayla boyuyorum,acaba bu verni?i atsam boyada çatlama veya ba?ka bir yan etki yaparmy,birde daha çok afv yapmaya çaly?yyorum matmy yoksa parlak vernik mi atmalyyym,varmy acaba kullanan arkada?lar,bu konuda bu cahil fakiri aydynlatyrsanyz sevinirim
|
|
alobar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10/11/2005 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 16:08 |
sprey vernikleri kullanabilirsiniz. Ama önce ba?ka yerde boya yapyp aly?yn. yoksa çatlama v.s. olabilir. Bu vernikten çok sizin kullanymynyzla alakaly. Daha do?rusu sprey mesafesi ile alakaly. Akrilikleri pek tavsiye etmem. Kullanymy zordur. En iyi vernik ve boya duplicolor 'lar.
Afv de en son mat vernik kullanylyr. Dekallerden önce de parlak vernik. Fakat parlak verni?in kurumasy çok uzun sürer. Bence parlak vernik olarak tamiyanyn verni?ini fyrça ile uygulayabilirsiniz. Mat olarak da sprey kullanabilirsiniz. |
|
realpainter
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Kirklareli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 16:26 |
afv için konu?amam ama duplicolor marka vernikler bana göre iyi i? çykartyyor.
|
|
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 20:08 |
duplicolor'u daha önce duymamy?tym,nerden temin edebilirim bu verni?i
|
|
realpainter
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Kirklareli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 21:17 |
ben bir yyl kadar önce bauhaustan almy?tym.Ama ?u an mevcut mudur bilmiyorum.
|
|
Garga
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 22:49 |
bauhausta var. 1 hafta once aldim. fiyati da 7-8 civarinda.
ancak nacizane bir uyari, isinizi bitirdikten sonra ters cevirip sadece hava cikana kadar basip kafadaki vernigi bosaltmanizi tavsiye ederim. yoksa orada kuruyup partiküllü bir yapyya bürünüyor. cok guzel bir kar spreyiniz oluyor :)) boyle bir durumda ise sicak su dolu (kaynar degil sicak sadece) bekletip yeniden sivilasmasini saglamak lazim. saygilar ... |
|
Kolay Gelsin
Burak |
|
lombak
Gönderim Zamanı: 24/01/2007 Saat 23:26 |
yardymlarynyz için çok saolun arkada?lar
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |