Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: yabancy site | |
Yazar | Mesaj |
nioiko
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/11/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Konu: yabancy site Gönderim Zamanı: 21/01/2007 Saat 22:01 |
arkada?lar yurtdy?yndan online aly?veri? yapan varmy. site önerebilirmisiniz. bir kaç tanesine baktym bizdekilere oranla ucuzlar. ?imdiden te?ekkürler
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 21/01/2007 Saat 23:43 |
www.luckymodel.com
Tek geçerim. Fiyatlary iyidir, mü?teri deste?inde ise bence bir numaralar. www.hobbyeasy.com Bu da lucky gibi Hong Kong bazly bir site, fiyatlary benzer seviyelerde. Yki site de gayet güvenilir. Sipari?lerinizi gümrük kurallaryna göre verirseniz sorun ya?amadan her ?eyi getirtebilirsiniz. (Gümrük kurallary için arama yapyn ama kysaca ?öyle, kargo dahil 100 Euro üstü gümrükte alykonur. Para limiti olmaksyzyn 3 kg üstü gümrükte alykonur. Ebat olarak gümrükçüyü kyllandyracak büyüklükte paket gümrükte alykonur (anormal büyüklükte ama beyanynda çok dü?ük tutar gözüken ?eyler... makette genelde olmaz) Bu ikisinden ba?ka www.hlj.com var. Japon sitesi, biraz fiyatlary yüksektir ama di?er sitelerde bulunmayan bilim kurgu ve gundam çe?itleri çok, figürde de ucubik ?eyleri var. Bence güvenilir. www.jadarhobby.waw.pl adresi var. Polonya bazly bir site. Ben sorun ya?adym ama biraz benim talihsizli?im. Yalnyz mü?teri deste?i benim açymdan yok denecek kadar azdy, sipari?inizin ne zaman size ula?aca?y da Allah'a kalmy?. Ama i?ini yapyyor. Bunlar harici www.greatmodels.com var, Amerika bazly bir site. Çok geni? bir marka-model seçene?i olsa da kargo binince pahaly olabiliyor. Ben hiç kullanmadym, bu sitede yakynanlar olmu?tu. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
nioiko
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/11/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 00:45 |
çok te?ekkür ederim
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 02:08 |
Konu sivil araçlarsa www.HLJ.com derim. HLJ deki sivil araçlarla ilgili kit, detay seti, decal vebenzeri ürün çe?itlili?ine ba?ka bir sitede rastlamadym. Fiyat olarak hangi site en ucuzdur o konuda bir bilgim yok.
Düzenleyen CErginbas - 22/01/2007 Saat 02:09 |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 02:29 |
www.ebay.com da büyük vurgunlar yapmak mümkün.örnek kargo dahil 35 ytl 1:32 revell f-104g
|
|
rapcity
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 10:34 |
ebay y kullanmak ayri bir sorun ?urayy resimli bir ?eklide anlatarak bir topic açsanyzda bizde yararlanabilsen do?ru olmaz my bir türlü çözemedim oranyn formulünü
|
|
migjagger2
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/01/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 14:21 |
ödeme sanyrym kredi karty ile yapylyyor, bu siteler nekadar güvenli bir bilginiz var my?
|
|
rapcity
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 14:41 |
bazy bankalaryn sanal kredi karty sistemleri var sen nekadar ödiyeceksen oraya o kadar yazyyorsun ve senin isteyin dy?ynda para çakemiyorlar
|
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 16:23 |
Hannants'dan çok memnunum ama Squadron'da bir sipari?im 37 gün oldu ama hala ses yok.
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
FunXteR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/11/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
Gönderim Zamanı: 22/01/2007 Saat 16:26 |
Ebay de aly?veri? aslynda görüldü?ü kadar zor de?il yapmanyz gereken en kolay ödeme seçene?i olan PAYPAL'y (ebayin yan kurulu?u) kullanmak. Yanlyz kötü haber ebay de saty? yapacaksanyz PAYPAL ile bu parayy Türkiye'de ki banka hesabynyza veya kredi kartynyza aktaramyyorsunuz ,belli ba?ly ülkelere para transferi yapyyorlar,PAYPAl ilk kuruldu?unda Türkiye'ye transfer yapylabiliyordu fakat artyk böyle bir seçene?iniz yok satty?ynyz ürünün bedelini ba?ka bir ?ey alyp yine ödemeyi PAYPAL la yaparak kullanabilirsiniz ,e?er sadece ebayden ürün alacaksanyz i?iniz daha kolay ,PAYPAL da bir kredi karty tanymlyyorsunuz (kredi karty en kolay yol ,havalede yapylabiliyor,)daha sonra onay i?lemlerinden sonra PAYPAL hesabynyz açylyor ve kolayca ebaydaki PAYPAL ödeme butonunu kullanarak ödeme yapyyorsunuz ,i?te bu kadar basit ,yakla?yk olarak 5 yyldyr aktif bir ebay kullanycysyyym gerçekten ne arasanyz var ,eski ,yeni ,nadir bulunan ,aklynyza ne gelirse dü?üyor ebay e ,tabii ebayde iyi ara?tyrma yapyp arady?ynyzy bulmanyz ve açyk arttyrmayy takip etmeniz gerekiyor, biraz sabyr ve takiple bulamayaca?ynyz hiçbir ?ey yok gibi ,açykçasy ben arady?ym hemen hemen her ?eyi ebayde buldum , darysy ba?ynyza....:-)
|
|
thom5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 23/01/2007 Saat 11:43 |
konu sivil araçlarsa hlj.com dan önce 1999.co.jp derim
?imdiye kadar bir çok kere bahsi geçen 2 siteden aly?veri? yaptym hiç sorun ya?amadym Arvid |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |