Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Lamborghini Countach LP500S (Tamiya) | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
banavurma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/11/2006 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 17/01/2007 Saat 16:05 |
Orjinalini yazan: Burak
benim için tasarymy gelmi? geçmi? en iyi araba.amerikada 9000 dolar gibi paralara "replica" denilen sonradan yapylma 6 silindir imalatlary satylyyor.bunlar uygun bir ?asi üzerine 6 silindir hatry sayylyr bir motor ile içi ve dy?y tamamen gerçe?ine sadyk kalynarak üretiliyor.9000 dolar yani 13 milyara böyle bir arabaya burda binebilmek güzel olurdu:) Bende sanyrym daha önce bir arkada?ymdan duymu?tum, o da bir yerde okumu?... countach piyasaya çykty?y zaman galiba "countach" isminin telif hakky alynmamy?.. bundan dolayy birebir ayny tipte ve ayny isim altynda bir çok replika countachlar üretilmi?... |
|
Bu koşu bandından düşen kıza çok üzülüyorum ben yaaawwww. :(
|
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 17/01/2007 Saat 16:40 |
Yok bunun telifle ilgisi yok.. Spor arabalarin cogunun replikasi vardir.. Bir fabrika tarafindan seri halde üretilmedikleri icin telif olayi ortadan kalkiyor, satiminda Replika oldugunu belirttiktan sonra hic bir sorun yok.. Ebayde pekcok replika ferrariler lamborghiniler, jaguarlar.. var..
|
|
Serencebey
Üye Kayıt Tarihi: 21/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Gönderim Zamanı: 17/01/2007 Saat 19:07 |
http://motors.search.ebay.com/replica_Cars-Trucks_W0QQcatrefZC12QQfromZR8QQsacatZ6001QQsamcmZ6001QQsaspiZ2
deb butun satylan replikalary gorebylyrsynyz... |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |