Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Adana Grubu Toplantysy | |
Yazar | Mesaj |
GoodCat
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Konu: Adana Grubu Toplantysy Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 19:32 |
Bugün Adana Grubu olarak bir araya gelip biraz çaly?alym dedik... :D
Fireman da aramyzda olacakty ama son dakikada çykan bir i?i nedeniyle gelemedi. Sadece çal?mayy de?il ayny zamanda 1,5 Adana'yy da kaçyrmy? oldu ;P... Haftaya umarym bir aksilik olmaz da beraber oluruz... Soldan sa?a do?ru sayacak olursak; Atilla Güç, Tolga Yatçy (GoodCat), Hürhün Abi ve Do?u? (raptor)... Hemen eldeki etekteki projeler ortaya döküldü... Do?u?'un Hummer'lar, Hürgün Abi'nin B 17 ve Spitfire, benim Panzer III ve Atilla'nyn T 34... Tolga |
|
Back !...
|
|
FIREMAN
Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 22:09 |
Özür dilerim Adana cemaati..inanyn son an i? çykty Ceyhan'da..
Tolga abi,sen Bursa'ya gel,ben iskender sölicem sana,uluda? kebapcysyndan,hemide 1.5! :-D |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
GoodCat
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 22:12 |
Senin sa?ly?yn ve keyfin yerinde olsun da nasyl olsa bir araya geliriz.
Ama öncelik Adana kebabynda... :D Tolga |
|
Back !...
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 22:37 |
Allah Allah, memleketin dört bir yanyndan maketçi çeteleri ortaya çykyyor, hayyrdyr in?allah :P
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
raptor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 22:52 |
valla her?ey keyifliydi... tabi en önemlisi benim G3 projesinin yüksek kuruldan geçer not almasy artyk benimde modifiyeli G3 üm var hemde 6 adet:)))))))
|
|
Atilla Güç
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 23:20 |
Orjinalini yazan: Emroglan
Allah Allah, memleketin dört bir yanyndan maketçi çeteleri ortaya çykyyor, hayyrdyr in?allah :P Evet, bir de bu maket çetelerine malzeme deste?i yapanlar varmy? Ystanbuldan, kim acaba bu ki?iler? :D ?aka bir yana gerçekten çok samimi yardymla?ma var. Mutluluk verici. Te?ekkürler. Düzenleyen Atilla Güç - 13/01/2007 Saat 14:42 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |