![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/01/2007 Saat 18:27 |
merhaba,
dragon'un M-51 tankyny yapmaya ba?ladym, alet 1967 de sinada arablarla tepi?mi?. Dragon tankyn rengini %90 RLM 79 + %10 RLM 02 vermi?. Bu rengin do?rulu?u konusunda bilgisi olan yada boya önerisinde bulunucaklara ?imdiden te?ekkürler. alet heralde en agresif sherman, 105mm lik topla T-55 leri tepelemi?. iyi günler... ![]() |
|
![]() |
|
Secutor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
![]() ![]() ![]() |
Cem Bey ayyp ettiniz. Size boyanyn orjinalini derhal temin ettim.Teslimaty Cumartesi günü her zamanki yerde ve saatte yaparym.Sizinle i? yapmak bir zevk.
|
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
o zevk bana ait, ilginize te?ekkür ederim. beni mahçup ettiniz :)
cumartesi görü?ürüz. |
|
![]() |
|
Secutor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
![]() ![]() ![]() |
Tabii ki bulu?maya her zamanki gibi yalnyz geliyorsunuz. Olaya üçüncü bir ?ahys kary?yrsa sizinle bir daha i? yapamayyz, sakyn unutmayyn!
|
|
![]() |
|
cemdogut
![]() ![]() ![]() |
elbette, boya için tüm ?artlarynyzy kabul ediyorum.
nederseniz "he" derim. |
|
![]() |
|
Secutor
![]() ![]() ![]() |
Malum,yüksek tansiyonlu maket odaklaryna durumu çaktyrmamak lazym.
|
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
aloo moderatörlerimiz,savcylarymyz uyuyo mu?alenen gizli kapakly i?ler çevriliyo....bunlar boya ticareti de?il ba?ka ?eyler alyp satyyoooo:)))))
|
|
![]() |
|
cemdogut
![]() ![]() ![]() |
aman uyandyrma biz masumuz :)
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Neredeyse bütün forumlarda özel mesaj sistemi vardyr, ki?iler arasynda özel yazy?malarda büyük kolaylyk sa?lar. Bilmedi?inizi varsayyp size link vererek yardymcy olayym ;)
PM => cemdogut PM => Secutor |
|
![]() |
|
Secutor
![]() ![]() ![]() |
Biz PM'i bilmedi?imizden de?il, özellikle birilerini kyllandyrmak için buradan yazy?yyorduk.Her ne kadar o ki?i uyusa da...Gene de uyardy?yn için sa?ol.
Düzenleyen Secutor - 12/01/2007 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
O zaman mümkünse ta?y kafaya do?ru atalym :D "Maket odaklary" ?eklinde kalabaly?a kaya savurursanyz, fyrsat bu fyrsat diyerek, hiç ummadyk yerden "zaten senin de ka?yn gözünün üstündeydi,vyr vyr zyr zyr" ?eklinde sesler çykabilir. Aman deyim :)
|
|
![]() |
|
Secutor
![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam. Mesaj alynmy?tyr.Arkada?lar kimse üstüne alynmasyn açyklyyorum o maket oda?yny: Idrish! Adamda alty bin küsur tane maket oldu?u için 'maket oda?y' terimini kullanmakta bir sakynca görmedim. Yalnyz olayyn bütün gizemi kaçty ?imdi.Neyse yaryn ak?am dükkanda bizzati kendisini görece?im zaten.
Düzenleyen Secutor - 12/01/2007 Saat 18:18 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |