![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/01/2007 Saat 10:43 |
Ytaleri 1/48 F-5E Tiger, Birle?im yerlerinde çok problem var, çok macun gerekti. Gövdesi klasik yandan birle?tirme yerine altly üstlü birl?etirme ?eklindeydi. Kanatlar üst gövdeye monte edilmi? ?ekilde çykyyor kutudan. Alt gövdeyler birle?ti?inde çok macunluk i?i var. F-5E'ye bu boyama ?emasy çok yaky?yyor. Bu benim ilk hava tabancasyyla free-hand çaly?mam.
![]() ![]() F-4'le kar?yla?tyryldy?ynda oldukça küçük kalyyor. ![]() |
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Ço?tun kanka Ma?allah! :-D
Yanlyz makinanyn merce?i kirli sanyrym,bu?ulu çykmy? fotolar ;-) |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
harika olmu? gerçektende.ben en çok aggressor seviyorum.kamuflaj giden bi ucak.
bu kalyp f-5a ya benziyormu italerinin yoksa dahamy de?i?ik?içe detaymy? kokpit nasyl ayryntylar nasyl?:)sizin yapty?ynyzy görünce canym çekti çok iyi i? çykarmy?synyz.. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Eski Esci kalyby.
Dy?a detay ve "E" modeli."A" ile ilgisi yok. Kokpit decal. |
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Evet Ydris abinin dedi?i gibi E Modeli genelde dy?a detay sadece kanatlarda bazy kysymlar içe detay. Kokpit koltuk ve decalden ibaret, kanopiyi kapaly yapynca idare ediyor.
Saol kanka, bilgisayara yükledi?imde farkettim fotolary, evimde internet olmady?y için i?yerinden yükledim fotolary tekrar eve dönüp foto çekme fyrsatym olmady. Sende hep foto zamany kaçyyorsun beceremiyoruz zaten. |
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Bence özellikle bu kamuflaja kombinasyonu F-5lerde çok guzel duruyor.. elinize sa?lyk..
Düzenleyen nezih - 12/01/2007 Saat 13:08 |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |