Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Banzai,Banzai... type 97 | |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: Banzai,Banzai... type 97 Gönderim Zamanı: 05/01/2007 Saat 21:34 |
Evet yary?maya 1/35 olçek tamiya marka çin i?i japon i?i dedi?imiz gibi kaymak bir maketle katylyyorum.
Adsl de sorun oldu?u için yapymyna bir kaç gün önce ba?lady?ym AFV nin resimlerini ve yapym a?amasyny ?imdi ekliyorum. Kutunun ve içinin resmi. önce alt gövdeyi,sonra yürür aksamy birle?tirdim. tekerlerini yerine takyp yere oturma sorunu varmy yokmu kontrolu yapyldy.Sorun yok. üst yapy taret yvyr zyvyr yerine kondu.paletler aly?tyrma amaçly yerine konuldu.Paletler vinil ise önce boyayyp hazyrlyyor ve tankyn ana boyasy bitince yerine takyyorum. hafta sonu boyama eskitme i?lerine giri?ecez. Yyi Maketler Tora Bora |
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 09/01/2007 Saat 22:19 |
Tamiyanyn vermi? oldu?u renkler ile kutu kapa?yndaki bilhassa yan yüzeylerdeki resimlerdeki renkler farkly olunca kafam kary?ty.Fazla ara?tyrmadan humbrol 72,102 tamiya xf 10 ile boyadym.boya paterni xf49,xf61,xf10 tamiya renkler uyumsuz.Sonuçta bana japonlar oy vermeyecek.
humbrol 72 ile boyandy. Yapylacak i?ler yvyr zyvyryn boyanmasy,paletlerin yapy?tyrylymasy,tekerleklerin siyaha boyanmasy mat vernik ,yykama,eskitme decaller. Tora Bora |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 10/01/2007 Saat 01:04 |
Paletleri ters gibi geldi bana.
|
|
torabora
Gönderim Zamanı: 10/01/2007 Saat 22:29 |
eve gelince kontrol ettim do?ru ,sen renkleri kontrol et.
Selamlar Tora Bora |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 10/01/2007 Saat 22:44 |
Capon tankyndan hiç anlamam ama kutu resmindeki bayaa bi sary.
|
|
torabora
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 23:36 |
Boya a?amasyndan sonra mat vernikleyip dekalleri yerle?tirip ya?ly boya yykama ve toz pastel eskitmesi yapyldy.Yykama öncesi bir resim ve sonrasy için resimler cekildi.Bitmi? modeller bölümü için resimleri gündüz cekip ekleyece?im.Yary?maya renklerini hiç olmazsa bildi?im PZIII afrika ile devam edecem.
Yyi Maketler Tora Bora |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |