Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Honda Ballade Sports Mugen CR-X Pro (Bitti) | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
neutro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Gönderim Zamanı: 28/11/2006 Saat 18:28 |
burakcım son haline bayıldım boyada işciliginde cok güsel emek harcadıgın belli oluyor bitince her açıdan fotograflarını cek bize. Sevgili Arvid'in dedigi gibi jantları esgeçme ve aceleyede getirme. buarada aradıgın boyaları buldunmu? kolay gelsin
|
|
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
|
|
Serencebey
Üye Kayıt Tarihi: 21/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2006 Saat 05:08 |
Orjinalini yazan: EmrahR
Elinize sağlık Burak, umarım benim ikinci modelim de senin modelin gibi güzel olur. "Hatasız kul olmaz hatamla sev beni" diyorum çalışmalara devam ediyorum. Tekrar elinize sağlık. cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin herpimizin maketleri guzel olsun :) Orjinalini yazan: baturavgan
Burak, Doğrusu maketin çok güzel olmuş. Belli ki bundan sonraki maketlerin bizi epey etkileyecek. Elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıyorum ki emin olun bu verdiginiz pozitif telkinler beni daha guzel seylere yonelticek. cok saolun... Orjinalini yazan: neutro
burakcım son haline bayıldım boyada işciliginde cok güsel emek harcadıgın belli oluyor bitince her açıdan fotograflarını cek bize. Sevgili Arvid'in dedigi gibi jantları esgeçme ve aceleyede getirme. buarada aradıgın boyaları buldunmu? kolay gelsin Ajanim nerelerdesin islerın cok yogun sanırım bu aralar.. Artık senin bebegide bı gorsek iyi olucak suprizi yapsakmı ne :) haberlerını beklıyorum.. boyalar sorunlu tamiyanin turkiye dist. ile konustum 23ml uzun bır sure daha ithal edılmıycekmıs buradan abılerıme arkadaslarımada duyurayım gorduklerınızı alın :) hatta banada alın :) sevgiler... |
|
Serencebey
Gönderim Zamanı: 09/12/2006 Saat 02:54 |
Sanırım bıraz elime yuzume bulastırdım kırmızı seritleri :(...
ama rotus yapıcam oncesınde paylasmak ıstedım... |
|
neutro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Gönderim Zamanı: 09/12/2006 Saat 03:08 |
iyi gidiyor şeritlere biras daha yogunlaşırsan kendini göstericek birde jantlara biras egil derim. son halini merakla bekliyoruz
|
|
|
|
Serencebey
Gönderim Zamanı: 05/01/2007 Saat 13:41 |
Sonunda bytyrdym aslynda baya oluyorda ynternet baglanty sorunum nedenyyle gyremedym... yorumlarynyzy beklyyorum abylerym kardeslerim...
|
|
neutro
Gönderim Zamanı: 05/01/2007 Saat 16:27 |
tebrik ederim benden önce bitirdin crx'ini;) cok güzel olmu? fakat öndeki honda logosuna acil krom gerekiyooo
|
|
|
|
Serencebey
Gönderim Zamanı: 05/01/2007 Saat 22:30 |
logoya cesaret edemedym desem :D
|
|
neutro
Gönderim Zamanı: 06/01/2007 Saat 15:07 |
3 kere compoundlamaya + 2 kez boyamaya + 15bin kez maskelemeye cesaret et, sonra logoya krom damlatmaya cesaret edeme;))
|
|
|
|
truckmania
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Gönderim Zamanı: 06/01/2007 Saat 19:13 |
serencebey modelin çok güzel görünüyo bakma fotolarda kyrmyzy ?eritler syrytyyo diye çok güzel olmu? bir metre uzaktan çok güzel görünür bu araba eline koluna sa?lyk kendine iyi bak bol modeller...
|
|
Serencebey
Gönderim Zamanı: 08/01/2007 Saat 17:07 |
cok tesekkur ederim by tanede daha var bytyrdygym ama resym sorunum var onuda en kysa zamanda payalasycam :)
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |