Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
PM Model Ortak Proje Grubu | |
Modelsitesi Forumu : Ortak Proje Grupları : PM Model Ortak Proje Grubu |
Konu: Northrop T-38A Talon | |
Yazar | Mesaj |
cemavci
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Konu: Northrop T-38A Talon Gönderim Zamanı: 30/12/2006 Saat 16:41 |
Northrop T-38A Talon Yüksek performansly modern avcy ve bombardyman uçaklarynyn Amerika Birle?ik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne (USAF) katylmaya ba?lamasyndan sonra bu uçaklaryn pilotlaryna ileri e?itim verebilecek bir uça?a ihtiyaç do?du. Bu bo?lu?u doldurmak için Birle?ik Devletler Hava Kuvvetleri, 1955 yylynda süpersonik bir temel e?itim uça?y için Genel Harekat Talepleri'ni yayynlady?ynda, Northrop zaten T-33'ün yerini alacak ?irket finansly bir temel programy (N-156T) hazyrlamy?ty. Bunun üzerine Birle?ik Devletler Hava Kuvvetleri Northrop uçak fabrikasyna hizmete alynan ilk sesötesi e?itim uça?y olan T-38 Talon uça?ynyn sipari?ini verdi. DEVAMI |
|
sniper
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
Gönderim Zamanı: 30/12/2006 Saat 18:26 |
Vermi? oldu?un linkten benim pc ye spy türü bi?ey bula?ty ancak temizledim mereti. Lütfen link verirken dikkat edelim.
|
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
cemavci
Gönderim Zamanı: 30/12/2006 Saat 20:51 |
Selamlar,
Ayny dertten ben de muzdaribim. Siteme girerken garip bir yönlendirme sonucu uyduruk bir virüs temizleme (ya da onun gibi bir?ey) sitesi çykyyor. Bu tamamiyle sayfalary yükledi?im 50megs sitesinin terbiyesizli?i. Elektronik posta da gönderdim ama sonuç ayny. Çok fazla dosya olmasa sitemi ordan çekmeyi bile dü?ündüm. Sanyrym artyk çekece?im. Cem |
|
sniper
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
Gönderim Zamanı: 31/12/2006 Saat 11:35 |
Ylk girdi?imde anlamamy?tym ama ikinci girdi?imde dedi?iniz sayfayla u?ra?tym. Sonuçta düzelttim.
Dikkate aldy?ynyz içinde te?ekkürler. De?i?tirirseniz sizin içinde iyi olur. Kolay gelsin. |
|
Murat YA?AN
Biz dograken bir kulagimiza ezanla adimiz digerine de uçak sesi girmis bir kere |
|
cemavci
Gönderim Zamanı: 31/12/2006 Saat 11:49 |
Bu arada yapylmy? kitleri de ilgili ba?lyklar altyna eklesek mi diyorum.
Bol maketli ve az hataly PM'ler diliyorum, Cem |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 29/01/2007 Saat 02:30 |
verilen linkteki sorun o sitenin reklam politikasy.
www.photobucket.com adresini resimlerinizi yüklemek için kullanyrsanyz hiçbir sorunla kar?yla?mazsynyz. ayryca resimlere link vermek yerine forum kodlaryny kullanarak resimlerin direk mesajlarda çykmasyny sa?layyn.böylece hiç problem ya?anmaz. t-38 çok güzel olmu? ellerinize sa?lyk:) Düzenleyen Burak - 29/01/2007 Saat 02:32 |
|
cemavci
Gönderim Zamanı: 11/02/2007 Saat 18:16 |
Te?ekkürler Burak.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |