Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: La-5 FN | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: La-5 FN Gönderim Zamanı: 28/12/2006 Saat 13:53 |
Iyy evet, ben de hayasyzca ve umarsyzca ve utanmadan katylayym diyorum. Uçak yapmayy beceremiyorum ama neyse:} Revell'in 1/72 LA-5 FN kitine ba?ladym. Eskiden Italeri'de çykan kit. Zvezda mydyr bilmem ancak içinde pilot var, olabilir. Kitin detaylary çok oturakly de?il ancak oturmasy kanat birle?imi hariç çok sorunlu de?il. Az parçaly, ucuz, eylencelik* kit. Ykinci Dünya Sava?y Rus uça?y sevenlere bir tane tavsiye edilebilir.
Yki gün önce ba?ladym ve montajyny bir gecede bitirdim(benim standartlaryma göre çoooooooook hyzly). Maskesini yaptym, dün ak?am da boyaya ba?ladym. ?öyle: ...ve boya ba?lar: *Yaaa..neymi?? Türkçe yazamyyormu?um. "E?lence" olacakty de?il mi? Ah ah Lisedeki Türk Dili hocam Recep bey bunu görse mahvederdi beni.... Düzenleyen Jolly Roger - 28/12/2006 Saat 14:20 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Jolly Roger
Gönderim Zamanı: 28/12/2006 Saat 13:55 |
...devam:
Renkler uydurma. Tarife ve foto?raflara göre yakyn bir?eyler buldum, sonra da gözüme güzel görüneni seçip boyadym. Gerçekçilik aramayyn. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 28/12/2006 Saat 16:20 |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Revell'in 1/72 LA-5 FN kitine ba?ladym. Eskiden Italeri'de çykan kit. Zvezda mydyr bilmem ancak içinde pilot var, olabilir. Ytaleridir. O vakitlerde Zvezda diye bi icat yoktu :). Üstelik Ytaleri bu ku?u Alman olarak vermi?ti. |
|
Jolly Roger
Gönderim Zamanı: 22/01/2015 Saat 14:40 |
Ohooo foto?raflar moto?raflar gitmi?. 9 sene olmu? yahu bunu yapaly.Neyse ben buldum:
Neyse efendim, takdir edersiniz ki kendisi popomdan hallice olmu?. Bu böyle dolapta durup kaplady?y yeri haketmedi?i için bir elden geçireyim dedim. Nasyl olsa yary?maya filan girece?i yok o yüzden tarihi bir kesinlik kaygysy gözetmeden "ben buna ky? kamuflajy yapsam mesela?" dü?üncesiyle bir giri?eyim bakalym en kötü olmady der atarym dedim. Beyaz boya aranyrken geçenlerde Eminönü'nde denk gelip denemek için aldy?ym Marabu marka akrilik Decorlack boyasyny pistoleye doldurup inceltmeden bir kat giri?tim. Sonuç bekledi?imden çok daha iyi oldu zira beyaz boya hele de akrilikse korkudan aklymy kaçyrtyr. Ardyndan biraz kuruyunca önce sa?a sola saçylan kontrolsüz püskürmeleri kolonyaly kulak çubu?u ile silip etraflaryndan ve hareketli yerlerden de kürdan ve çuvaldyz marifetiyle bir miktar boya dökütüm. Alt kysma da koyu parlak kahverengi ile birz ya? syzyntysy taklidi yapan boya uyduruklary yaptym. Eh artyk rafta yer kaplamayy en azyndan benim gözümde haketti. Saygylarymla. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |