![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
relicks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/12/2006 Saat 09:15 |
Yylba?y hediyesi olarak kendime bir enola gay modeli almak istiyorum :).
Benim bulabildi?im birtek academy nin 1/72si. 1/48i varmydyr? varsa çokmu büyüktür, nerde bulunur( hatta eline olupda satmak isteyenler arama zahmetinden kurtarmy? olur beni), Veya bir b-29 alyp onumu enola gay e çevirmek lazymdyr. Yardymlarynyzy bekliyorum |
|
N.Kerem Kırmızıtuna
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
sadece monogram b-29 var.büyüktür ama büyük iyidir:)
enolo gay zaten b-29.ufak tefek bi tadilat gerektirirse bilemem.dekalede ihtiyaç var. ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Monogramda zaten o decaller ile çykmy?ty bi vakitler.
|
|
![]() |
|
relicks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Monogramda zaten o decaller ile çykmy?ty bi vakitler. ozaman monogram aryycaz gibi gözüküyor. Varmydyr elinizde Ydris Bey? Orjinalini yazan: Burak
büyüktür ama büyük iyidir:) büyük herzaman iyidir :D sizde bu kit oldu?una göre (yapmamy? görünüyorsunuz ama) biraz yorum alabilirmiyim. Düzenleyen relicks - 20/12/2006 Saat 13:58 |
|
N.Kerem Kırmızıtuna
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: relicks
ozaman monogram aryycaz gibi gözüküyor. Varmydyr elinizde Ydris Bey? Yoktur ama Revell illa çykaryr yeniden. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
yurtdy?yndan alabilirsiniz.bende yok.bende b-17 var.monogramlar kalbur üstü kalitedeler ama çok iyi de?iller.dy?a detay oluyor genelde ama hiçbiyerleri es geçilmemi? oluyor.yani bu nasyl kokpit bu nasyl ini? takymy demedim henüz.bende iki kiti var ona istinaden konu?uyorum.
|
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
greatmodels de buldum.kendi 32 dolar kargosu 14 dolar gayet uygun 68e falan geliyor (hatta ertesi gün elimde olsun derseniz 39 dolar verip öylede getirtebilirsiniz ama gerek yok) bence kaçyrmayyn alyn.ben girmem o i?lere derseniz ?ayet bende size alyp gönderebilirim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |