![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/12/2006 Saat 23:34 |
Adamlar çaly?my?:)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
gerçekten çaly?my?lar özellikle a6 lar müthi?. almak nasib olsun diyelim.payla?ym için te?ekkür
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
1 72 ra 5c vigilante de alynyp yapylasy, bide yanynda ea 6b prowler çykarsalar ne güzel olurdu.
|
|
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ke?ke RA-5C yerine A-5 çykarsalardy.Zaten Revell,Hasegawa ve Airfix de var o model.
EA-6B için ?u anda Hasegawa var. |
|
![]() |
|
quadriga
![]() ![]() ![]() |
HAKLISIN A5 te çok iyi giderdi.
|
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Trumpeter da azmy?... Ma?allah, ma?allah, nazar de?mesin, bolluk bereket.
Gerçi model aleminin cüzdan durumunu dü?ünen yok sanyrsam, insafsyz model firmalaaryyy!!! :) Bir ?ey daha... 72 ölçekteki iki uçak PM Model tarafyndan da üretiliyor. Ayny olma ?anslary nedir? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
quadriga
![]() ![]() ![]() |
haklysyn , bunalaryn kaç tanesi ö?renci ekonomisiyle alynyp yapylabilir ayry bir tarty?ma konusu.insafsyz bunlar insafsyz..kesin
|
|
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Bir ?ey daha... 72 ölçekteki iki uçak PM Model tarafyndan da üretiliyor. Ayny olma ?anslary nedir? Yeni kalyp olmalary daha büyük ihtimal. |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
bu modellere hangi web sitesinden ula?mak mümkün acaba hepsini alycam dermi?im :)))
özellikle 1/48 ölçekler çok güzel |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Anam anam oy anam 1/32 A-4E ama ama...ama 1/32... bana ne oluyorsa!!!! Aaa terbiyesizlere bak. Revell yeni Fw 200 çykardy bunlar da basmy? utanmadan ayny model bir de.... F-105 de güzel hani...Yahu bana ne oluyor? Ben kö?eme çekilip cücüklerimle u?ra?sam ya....Ama....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
evladym bana ordan 1 48 welllington kes ya?ly olsun yanynada "az" 32 p-47 ver tatly olarakta 32 f-100..
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
32 p-40 yda paket yap..
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Anam anam oy anam 1/32 A-4E ama ama...ama 1/32... bana ne oluyorsa!!!! Aaa terbiyesizlere bak. Revell yeni Fw 200 çykardy bunlar da basmy? utanmadan ayny model bir de.... F-105 de güzel hani...Yahu bana ne oluyor? Ben kö?eme çekilip cücüklerimle u?ra?sam ya....Ama.... Sakin ol. Sayfayy kapat. Derin bir nefes al. Gözlerini kapat, ona kadar say. ?imdi cücüklerine dön. Valla Dragon'un da son terbiyesizliklerinden sonra cidden bataca?yz, ben size söyleyeyim. Topluca yogaya falan my ba?lasak kendimizi sakinle?tirip nefsimizi köreltmek için? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
allah trumpeter'a zeval vermesin... :)
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Sabyr çekiyoruz, sayfaya bakmyyoruz... Modelci karde?lerimizin cüzdanlaryna gayret kuvvet diliyoruz. Amin...
Yyi trompetler, Tolga |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
bu modelller çyktymy acaba hangi web sayfasyndan ula?abiliriz bu modellere bir bilen varmy
|
|
![]() |
|
HYAMAN
![]() ![]() ![]() |
Resimleri buradan aldym ama dil sorunu ya?adyk biraz:)
http://www.sonicmodel.com/topicdisplay.asp?BoardID=23&Page=1&TopicID=1789962 |
|
|
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |