![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/12/2006 Saat 11:00 |
1/32 Bf 109 G-10 Hasegawa.Evet bende bir gazla co?up ba?ladym aceleden kokpit fotolaryny atlamy?ym. Y?te gelinen a?ama.
Yapym syrasynda kaynak olarak kullanylan kaynak temini için ARES'e ve do?ru ni?angah için PURDEY'e te?ekkürlerimi eklemek isterim. ![]() ![]() Düzenleyen Captainairbus - 19/12/2006 Saat 11:09 |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada boyama plany ile ilgili 2 kaynak var elimde. Ben de hiç birine sadyk kalmayarak ikisinin kary?ymy bir plan elde ettim.
Kaynak 1 ![]() Kaynak 2 ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Alman uçaklaryny neden sevmedi?imi bu boyamayy görünce tekrar anladym. Çünkü paterni beceremeyece?imi adym gibi biliyorum :) Ylginç bir boyama olmu?, çekiçten uzak dursun, kysa sürede bitsin.
Yyi modeller, Tolga |
|
![]() |
|
Captainairbus
![]() ![]() ![]() |
Dekaller yapy?tyryldy.
![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |