Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Great Models güvenilir bir sitemidir????? | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
relicks
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2006 Saat 16:56 |
greatmodels çok güvendi?im bir siteydi.?imdiye kadar hiçbir sorun ya?amadym.
hiçbir sorun ya?amama ra?men gümrük sorunlaryndan dolayy greatmodelsten uzun süredir sipari? vermiyodum. ba?ynyza gelen olayy okuyynca çok ?a?yrdym ama biraz evvel greatmodelstan bir mail aldym. maili okuyunca daha çok ?a?yrdym :D çünkü gelen mailde geri çevrilen ödeme diyordu kredi kartymda bir sorun oldu?unu buyüzden ödemeyi alamadyklaryny ve paketimin gönderilmesi için yeni ödeme bilgisi göndermemi istiyolar. ama 1 seneden fazladyr ben hiçbir?ey sipari? etmedim. ya alt yapy de?i?ikli?i yapyyolar buyüzden dolayy fazla para çekmeler, abuksubuk ödeme istekleri gönderiyolar. yada nakite çok syky?tylar kimden ne kopartsak kardyr diye dü?ünüyolar :D Düzenleyen relicks - 14/12/2006 Saat 16:56 |
|
N.Kerem Kırmızıtuna
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2006 Saat 17:02 |
durum giderek vahimle?iyor.
bu tür hareketlerde herhangi bir noktadan ilgili sitenin mail iletileri dinleniyor ve ayny alycy-yollayycy adres ile irtibata geçerek yasady?y yollardan para kazanmaya çaly?yyor olabilirler. bankanyzdan hangi ki?i ne zaman ne kadar para çekmi? bunun sorgusunu yaptyryp geçmi? ile kar?yla?tyryrsanyz ortada bir dolandyryclyk var my yok mu görebilirsiniz. bir mail adresinden gerekli bilgileri sizden alyp bankadaki hesabynyzy bo?bo? byrakabilirler. ayryca küçük bir öneri, hangi bankayy kullanyyorsunuz bilmiyorum ama sanal kart kullanmanyzy öneririm. hatta her aly?veri? için 1 sanal kart üretip, aly?veri? miktary kadar -belki birazda kur farky kotasy- limit koyarak aly?veri?inizi tamamlamanyz, i?lem bitimnde karty iptal etmeniz, herkes için daha güvenilir olacaktyr. Bilgilerinize. |
|
SweetChild
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 14/12/2006 Saat 17:22 |
Önemli bir hatyrlatma:
Tek seferlik sanal kartynyzy da malynyz gelene kadar iptal etmeyin. Olasy para iadelerinde iade yapylacak kart olmady?y için yok hesap bilgisi, yok geçerli kart bilgisi, vs vs u?ra?yr, koruyayym dedi?iniz bilgileri iyice açyk etmek zorunda kalabilirsiniz. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2006 Saat 00:03 |
Ben kartymy iptal ettirdim ama önlem olarak. Etmeseydim daha çekecekler sonra çekmedik diyeceklerdi. Sanyrym sitede bir sorun var. Ya birinden alamadyklaryny ba?kasyndan tahsile gidiyorlar ya da uyumsuzluk var.
Ben inanyyorumki parayy kurtaracam ve bu onlara ders olacak. Ke?ke ithalatçylar her ürünü getirseler de elin zibidisine böyle para kaptyrmasak. Ben hesaplarymy kontrol ettim ve çeken ki?i hep ayny. Numaralar tutuyor. yaryn yeni kartym çykyyor ve hemen sanal kart yapaca?ym. Onda böyle bir?ey olmayacak en azyndan. Zaten artyk yeter. Ev a?zyna kadar maket doldu. Bunlar ne zaman yapylacak ta bitecek? Ölme e?e?im ölme Aly?veri?e son vermenin zamany gelmi?tir. Emro?lanyn dedi?i gibi..... Daha fazla maket almayacagim Daha fazla maket almayacagim Daha fazla maket almayacagim Daha fazla... :) Hepinize iyi ak?amlar. |
|
relicks
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 150 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2006 Saat 08:57 |
greatmodels le yazy?madan sonra gelen maildeki bahsi geçen sipari? benim ocak 2006 verdi?im bir sipari?mi? :D sipari?i bende hatyrlamyyodum ama adam teker teker nelerin sipari?ini verdi?imi sayynca hadyrladym, bikaç detay seti sipari?iydi.
bukadar zaman sonra nasyl hatyrladylarsa :)) |
|
N.Kerem Kırmızıtuna
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2006 Saat 09:45 |
Aslan,
Sanal kart kullan ve lucky gibi herkesin güvendi?i sitelere takyl. Hobbyeasy'nin ürün gamy daha geni? olmasyna ra?men mü?teri ili?kisi bakymyndan Lucky süper oldu?u için ben orayy tercih ediyorum. Daha fazla maket alma... Daha fazla maket alma... Daha fazla maket al...ma... alsak my ya? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2006 Saat 16:27 |
Bugün bana da gelmi? ilginç bir ?ekilde iptal etti?im sipari?in "ee parayy çekemiyoz canym" mesajy. Bu adamlar Türkler'e mi gycyk oldu nedir?
Orjinalini yazan: Moses ...YALAN OLUR O Y?LER:}
Emro?lanyn dedi?i gibi..... Daha fazla maket almayacagim Daha fazla maket almayacagim Daha fazla maket almayacagim Daha fazla... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |