![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/12/2006 Saat 02:31 |
abimizin olayı nedir anlamadım, ama tebrik etmek lazım.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Hahahaha bu tek kişinin mi? Ah benim de böyle F-4 yapasım var:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Çok afedersiniz bir oh-a diyesim geldi.Abimiz aşmış kendini :D
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Biri fantor dedi galiba ;)
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
:)valla tolga abi ben dedim:D
aslında TuAF fantomlarını böyle yapmak isterim ama çok zorlar... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Yok Melihci, sen değilsin. İlgili arkadaş bu topiki okuduğunda anlayacaktır :)
Selamlar, Tolga |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Bu eğer bir yarışmanın, ortak proje bölümü değilse, bu adam Ares'in Spitfire versiyonu olsa gerek.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
cnrabt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
![]() ![]() ![]() |
Adam 2.dünya savasında uçmuş bütün spitfireleri yapmış herhalde.Aynı projenin Bf 109 u nasıl olurdu acaba
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Anladı o arkadaş da piyasada insan ölçeği F-4 bırakmayan abilerimiz var ondan o da 1/100-1/144 getirtip bir şekil dışardan onlara bulaşıyor. Çocuk işte abi naaparsın:P Zaygılarrrr.....:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Yukarıdaki uçakların ölçeği konusunda bilgisi olan var mı? 72 gibi geldi bana ama emin olmam mümkün değil.
Ortak proje olmasına bile razıyım, çok güzel bir görüntü. Bence her uçağa yakışır. |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
gertunc
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05/08/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
müthişşşşş 2. resimdeki deniz uçağı versiyonun sol çaprazındaki pembe Spitfire hakkında bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: gertunc
müthişşşşş 2. resimdeki deniz uçağı versiyonun sol çaprazındaki pembe Spitfire hakkında bilgisi olan var mı? Kuzey Afrika'da kullanılan keşif Spit'lerinden biri.Pembe çöl için ideal bir kamuflaj rengi özellikle de akşam saatlerinde.Pembe renk yansıma yapar ve harika bir kamuflaj etkisi yaratır. Düzenleyen HYAMAN |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Körfez savaşında uçan RAF Tornado'larının rengide desert pink diye geçiyor.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Battle of Britain için birazdan havalanacak gibi duruyorlar..
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Yer zaman ve para meselesi gibi duruyorlar. Ben fellik fellik ucuz kit ararken aynı kitden bu kadar fazla yapmak söyleyecek söz bulamıyorum. (yada ulaşamadığım ciğere mundar diyorum )
Düzenleyen grond |
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Bu adamın niyetini anladım ben. İkinci dünya savaşında kalma bir hınç olsa gerek Almanya istilasına hazırlanıyor sanırım :)
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ejdersozen
Bu adamın niyetini anladım ben. İkinci dünya savaşında kalma bir hınç olsa gerek Almanya istilasına hazırlanıyor sanırım :) Yaptılar zaten. |
|
![]() |
|
AKINCI03
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Yakında birkaç ;)) F-4 le bende böyle bir durumda boy göstericem burada.
|
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |