![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22/11/2006 Saat 08:49 |
selam,
En son yapmış olduğum Monogram 1:48 ölçek Ah-1S helikopterini sunuyorum.kokpit detay çok iyi olmasına rağmen maalesef kanopi camları ancak kapalı konumda yapılabilecek şekilde verilmiş..Kendimde açmayı göze alamadım.. Decaller eski ve kalın olmaları nedeniyle ancak bol micro sol ile bu hale gelebildiler.. Kızakların gövdeye birleşimi dışında herhangi bir sorun yaşamadım.Söylemeye gerek yok Monogram gene büyük bir inatla kiti dışa detay vermiş.. Boya olarak Tamiya'nın olive drab rengini koyulttum.Bazı noktalrda açarak eskitme görüntüsü verdim. Fotolar kadim dostum Fireman'in evinde,kendisi tarafından çekilmiştir.(Kabul etmem lazım;foto çekme özürlüyüm!:-D) Bursa'dan butun modelcilere selamlar! ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nazilli |
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Temiz iş tebrikler. Devamının gelmesi dileğiyle...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık kardeşim..Bi dahakine Erol Atar'a çektir fotoları..elimden gelen ancak bu maalesef :-D
Düzenleyen FIREMAN |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
çok şık olmuş elinize sağlık :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |