![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/11/2006 Saat 05:16 |
slmlar.
kit bana ait değil. (elçiye zeval olmaz... =D) Serhat arkadaşımıza ait, ilk yaptığı kit. Tamiya 1/35 Tiger. Kendisi modelciliğe yeni başlamış bir arkadaşımız. Aramıza hoşgeldin Serhat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen SweetChild |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
Kardeşimizi kutlarım. Çok başarılı bir ilk çalışma olmuş.
Eskitme malzemesi olarak ne kullanmış biliyormusunuz. Çok gerçekçi olmuş. |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
guzel gorunuyor, biraz daha uzaktan cekilmiş, butunu gosteren bir foto yok mu?
|
|
![]() |
|
SweetChild
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
biliyorum. (Başında arkadaşımızın yanındaydık :)
toz pastel ile yaptık eskitmeyi. mat verniği attıktan sonra en son o işlemi yaptık. |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Yalnız eskitirken parmak izleri oluşmuş biraz galiba :D
Ellerine sağlık güzel olmuş:D |
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Serhat
Yeni çıktığın yola tam gaz devam etmen dileği ile. |
|
![]() |
|
mert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş Serhat abi ben Mert üye oldum
|
|
![]() |
|
SweetChild
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
SweetChild
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
SweetChild
![]() ![]() ![]() |
ve bitti...
herkese iyi modeller.. |
|
SweetChild
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Soldaki paletin arka tarafını yapıştırırsanız daha güzel olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |