Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: BMW R 75 | |
Yazar | Mesaj |
KeNe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Konu: BMW R 75 Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 02:19 |
Revell 1:9 bmw r75. beceremedigimden dolayi eskitme yok uzerinde.
herkese iyi seyirler... Kolay Gele... Mesut TUNGA... |
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 02:32 |
Hocam, sen bunu bence kirletme...illa kirleteceğim diyorsan, yeni bir tane yap. ÇOK TATLI OLMUŞ HEMDE EN SEVDİĞİM RENKTE...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 02:36 |
evet evet.
kirlenmesin bence de bu bebek. sanki '07 model yeni çıkmış bi aracın show room fotoğrafları gibi. elinize sağlık. çok güzel olmuş. |
|
SweetChild
|
|
Muratti
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 05:03 |
Çiçek gibi yahu yazık değil mi ? Showroom kalsın dha iyi.
Sadece deri (sele ve sepet koltuğu) ve ahşap kısımlarına (sepet içi tabanlık) fırçayla mat vernik geçersen parlamayı önlersin. Depo korumalarını matlaştırma zira onlar o zamanların bakelite ya da ebonite denen malzemelerinden idi ve parlaması gayet doğaldı. Saten (yarı mat) vernik atarsan onları da dolgunlaştırır derinlik katarsın. Geri kalanına HASTA oldum. Birazcık MG42' nin mekanizma ve namlu etrafına mat alüminyum veya gun metal ile dry brush atarsan harika durur... Ellerine sağlık !!! Sen de birşşeyleri beceremediğini söylüyorsan ben bu işi bırakayım !! :) |
|
altay ugurlu
Üye Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 06:47 |
elinize sağlık gerçekten çokgüzel olmuş,kirlenmesişart değil bencede, böyleçokşıkduruyor.
|
|
The_King
Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 07:48 |
Güzel olmuş ellerinize sağlık. Kiti nerden temin ettiniz acaba? bu yavrunun hastasıyımda bende :D Fren kabloları kitten mi çıkıyor yoksa siz mi yaptınız? güzel duruyorlar. |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2006 Saat 08:27 |
Bencede çok güzel olmuş.eskitme olmadan çok daha şık duruyor bence...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
KeNe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Gönderim Zamanı: 18/11/2006 Saat 00:37 |
Orjinalini yazan: The_King
Güzel olmuş ellerinize sağlık. Kiti nerden temin ettiniz acaba? bu yavrunun hastasıyımda bende :D Fren kabloları kitten mi çıkıyor yoksa siz mi yaptınız? güzel duruyorlar. tesekkur ederim.. kiti yurtdisindan ebay den almistim. hersey kitten cikiyor. decaller biraz kalin sanirim. yapistirdiktan sonra fark ettim. ama cok guzel ve sorunsuz bir kit. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |