Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Tamia 1/24 Mini Cooper Morris | |
Yazar | Mesaj |
mertcanozmen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/10/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: Tamia 1/24 Mini Cooper Morris Gönderim Zamanı: 09/11/2006 Saat 04:55 |
Slmlar
Ilk once Kendımı tanıtıyım,Isım Mertcan Özmen Ankarada otuyorum sıteye Arvıd Murat arkadasımın tavısyesı ustune geldım.Amator Olarak kendımce statıc modeller yapıyorum genellıkle sıvıl otomobıllerler ugrasıyorum.sızlere en son yaptıgım mını morrıs ın resımlerını ekledım sımdılık 2 resım cekebıldım foto makınemın batarya sorunu var cozunce daha fazlasını ve yaptıgım daha fazla modelın resımlerını eklıyecegım. Sımdıden yaptıgınız yorumlar ıcın tşklerımı sunarım... Cok prof.ca olmadı ama elımden geldıgı kadar guzl yapmaya calsıtım daha fazla resımlerını en yakın zamanda eklıyecegım... |
|
neutro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Gönderim Zamanı: 09/11/2006 Saat 19:01 |
Capcanlı olmuş, tamiyanın mini cooper racing kiti yanlış görmüyorsam? ingilizlerin yaptıgı engüsel şeylerden biri minidir.güsel yorumlamışsın cok hoş, yalnız cam fitillerini ve camurluk uclarında krom kullansan daha orjinal durmazmıydı? bende bu aralar Mini Cooper 1275S Ralli versiyonunu yapıyorm.yakında fotograflarını atarım kardeş olurlar,)
|
|
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
|
|
yalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/09/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 10/11/2006 Saat 03:23 |
gerçekten capcanlı olmuş...
harika.... |
|
mertcanozmen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/10/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 10/11/2006 Saat 03:30 |
Orjinalini yazan: neutro
Capcanlı olmuş, tamiyanın mini cooper racing kiti yanlış görmüyorsam? ingilizlerin yaptıgı engüsel şeylerden biri minidir.güsel yorumlamışsın cok hoş, yalnız cam fitillerini ve camurluk uclarında krom kullansan daha orjinal durmazmıydı? bende bu aralar Mini Cooper 1275S Ralli versiyonunu yapıyorm.yakında fotograflarını atarım kardeş olurlar,) evet yarıs kıtı ama ben yarıs kıtlerını pek begnemedım ıcın bıraz cadde versıonuna dondurdum aslında ornek aldıgım cogu aracta camurluk agızları ve cam fılıtllerı krom du ama ben bırazdaha modernlestırerek sıyah kullandım yoorumların ıcın cok sagol yenı resımlerını eklıyecegım senınde modellının resımlerını 4 gozle beklyıorum.. |
|
mertcanozmen
Gönderim Zamanı: 10/11/2006 Saat 03:30 |
Orjinalini yazan: yalioğlu
gerçekten capcanlı olmuş... harika.... cok sagol cok tşk ederım |
|
mertcanozmen
Gönderim Zamanı: 10/11/2006 Saat 04:41 |
Düzenleyen mertcanozmen |
|
halil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 10/11/2006 Saat 19:45 |
Çok başarılı çalışma. Tebrik ederim.
|
|
Serencebey
Üye Kayıt Tarihi: 21/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Gönderim Zamanı: 11/11/2006 Saat 05:44 |
mertcancım ellerine saglık...
cok guzel calısmıssın.. |
|
mertcanozmen
Gönderim Zamanı: 14/11/2006 Saat 17:03 |
sagol burakkk tşk ederım :D
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |