![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/11/2006 Saat 06:57 |
Arkadaşlar,
AFV konusu ile çok ilgilendiğimi söyleyemem. Fakat forumda sıkça bahsi geçen Dragon'un bu konuda çok iyi kitler yapıyor olmasına istinaden farklı bir model yapmak adına 88 mm Flak 36 aldım. Kit hakikaten çok güzel. Adamlar güzel iş çıkartmışlar. Fakat aklıma birkaç şey takıldı. 1. Kitin içinden 2 adet decal sheet çıkıyor bir tanesinin nerelere yapıştırılacağı hakkında bilgi varken bir diğerinin nerelerde kullanılacağı hakkında hiç bir bilgi yer almıyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve bu konuda beni aydınlatabilirse çok sevinirim. 2.Bu kiti Demag With NB. WFR. 42 Rocket Launcher (İTALERİ) ile kombine edip bir diaroma yapmak istiyorum. Bu iki kit aynı diaromada kullanılabilirmi. 3.Son olarak bu diaromada Dragonun içinden 6 adet figürün haricinde figür kullanmak istiyorum. Dragondan çıkan figürlerin üzerinde kış şartlarına göre kıyafetler var buna uygun figür seti Hlj'de aradım ama bulamadım. Bu diaromada hangi figür setini kullanabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi maketler. Not:Bahsi geçen decal budur.Fotoyu Armoramadan aldım burada biraz küçük çıkmış biraz |
|
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Foto gözükmüyor sanıyorum.
link vereyim. http://i84.photobucket.com/albums/k30/taskiranozgur/IMG_5251 decal.jpg |
|
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Dragon'da plan hataları var, hep ben söylüyorum zanediyordum!, daha kötüsüylede karşılaşabilirsiniz. Elinizdeki setle gelen figür seti konusunda emin değilim ancak aşağıdaki linkte gene kış ama drago'nun başka bir seti var. Tristar'da da vardı sanki ama şuan bulamadım.
Dragon Figur |
|
![]() |
|
özgür taşkıran
![]() ![]() ![]() |
Farhad,
İlgin için şimdiden teşekkürler. Plan da, bahsettiğim gibi decallerin yerleri gösterilmemiş ama yapımı ile ilgili bir hata olup olmadığını söyleyemeyeceğim. Çünkü konu bir değerlendirmede bulunamayacağım kadar uzak. Yollamış olduğunuz linkteki figürler kitin içinden çıkıyor. Bu kıyafetlere sahip başka bir figür seti varsa bana bunlar lazım, çünkü diaromada kullanacağım italerinin kitinde herhangi bir figür yok. Bulamazsamda diğer kiti diaromaya hiç dahil etmeyeceğim. İyi maketler. |
|
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Dragon'da German Ski Troops var, eğer tadilat yaparım diyorsanız onlar da gayet sıkı giyinmiş amcalar. Ama uyarmadı demeyin, pozları kayaklarla yürür halde, kollar ve bacaklarla uğraşmanız gerekir.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SADAK taşıyıcı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
![]() ![]() ![]() |
şunlarda var...
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen SADAK taşıyıcı |
|
![]() |
|
SADAK taşıyıcı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 86 |
![]() ![]() ![]() |
umarım işinize yararlar.....
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=SADAK taşıyıcı] şunlarda var...
![]() Sanıyorum bu figür seti işimi görecek (En azından bana öyle göründü). Diaromaya ekleyeceğim araç aşağıda resmi olan aracın gri kamuflajlı ve arkasında roket lançeri olanı. Eğer sizde olur bu figür seti senin diaromada kullanılır derseniz bu seti alacağım. Yakın ilginiz için çok çok teşekkür ediyorum. Düzenleyen özgür taşkıran |
|
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
özgür taşkıran
![]() ![]() ![]() |
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Bence seçtiğiniz set olabilir. Bu figür seti, araç ve 88mm Flak ile diaroma zemini biraz büyük olacak gibi gözüküyor. Boş yerlere intikal halindeki bir kaç piyade ile süsleyebilirsiniz. Yukarıdaki "Panzergrenadiers wiking division" hiç fena bir set değil bence.
Diaromanızda başarılar dilerim. |
|
![]() |
|
özgür taşkıran
![]() ![]() ![]() |
Evet aslına bakarsanız diaromanın boyutunu çok da düşünmemiştim. Bahsettiğiniz setle sanıyorum daha zengin bir diaroma oluşturulabilir. Tekrar teşekkür ediyorum.
Topu birleştirdim bu arada. Bulduğum ilk fırsatta fotoğraflayıp forumda paylaşacağım. |
|
TANGO-1 NEVER DIES
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |