Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: tamiya r1 ve hayabusa moto modelleri 1/12 | |
Yazar | Mesaj |
banavurma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/11/2006 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Konu: tamiya r1 ve hayabusa moto modelleri 1/12 Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 01:18 |
abiler kardeşler, sitenizi yeni keşfettim sayılır. (gerçi modelciliğede yeni başaladım)....ilk heder ettiğim 2 adet modeli mi sizlerle paylaşmak istedim.. inşallah daha ilerideki model çalışmalarım bundan daha iyi olur...
bu arada henüz fotoğraflarımı çekeceğim uygun bir zemin hazırlayamadım, bu seferlik böyle olsun, kusura bakmayın. bir de siz bakın bakalım ne diyeceksiniz? [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] Düzenleyen banavurma |
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 09:44 |
Heder mi?Allah aşkına!
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 10:41 |
Bende hederlik bir durum göremedim. Gayet güzel toplamışsınız motorları.
Ben özellikle Yamaha R1'i beğendim. Hayabusha da birkaç ufak maskeleme hatası dışında gayet güzel gözüküyor. Çalışmalara devam. Bir dahaki modelde yapım aşamalarını da fotoğraflayıp paylaşabilirseniz, daha güzel olur. Elinize sağlık. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 10:46 |
Çok heder olmuş gerçekten :D yapma ya bunlarda heder olmuşsa artık :D
Ceki nin de dediği gibi bir kaç maskeleme hatası dışında bir şey yok, çalışmaya devam gayet güzel makinalar ellerine sağlık. |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
banavurma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/11/2006 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 16:42 |
görüşleriniz için teşekkür ederim.. maskeleme konusunda dikkat etmeye çalıştığım halde öyle sanıyorumki daha boya tam kurumadan maskelemeleri çıkarmamdan dolayı böyle bir problem çıktı ortaya (3 günük bayram tatiline bir maketi sığdırmaya çalışırsam olacağı bu)..
neyse zamanla öğrenicez. maketçilikte en önemli kriterin yetenek ve ustalık kadar sabır olduğunuda öğrenmiş bulunmaktayım.. yakında yeni başlıyacağım yine tamiyanın repsol honda rc211v model motorsikleti buradan yapım aşamasıyla paylaşmaya çalışıcam..herkese iyi günler... Düzenleyen banavurma |
|
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 18:33 |
Ellerinize sağlık. Hepsi de son derece başarılı çalışmalar olmuş. ;)
Ortada hederlik bir durum kesinlikle yok. Ufak maskeleme problemine gelince de o kadar kusur kadı kızında da olur deriz olur biter :) Bunun için üzülmeye gerek varmı? Ben kendi adıma çok beğendim :) |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 07/11/2006 Saat 20:43 |
Orjinalini yazan: banavurma
maskeleme konusunda dikkat etmeye çalıştığım halde öyle sanıyorumki daha boya tam kurumadan maskelemeleri çıkarmamdan dolayı böyle bir problem çıktı ortaya Zaten olması gereken de budur.Boya kuruduktan maskeyi sökmek daha vahim sonuçlar doğurabilir. Modelleriniz oldukça başarılı.Bence de heder olmuş bir şey yok ortada.Çalışmalarınızın devamını bekleriz..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
halil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 08/11/2006 Saat 22:00 |
Çok güzel olmuş. Başarılar...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |